Kuva: Mikko Räsänen

Anna Abreu sai lahjan jalkapalloilija Cristiano Ronaldolta - "Meni aika pahasti pasmat sekaisin"

06.04.2017 13:45 - Senja Rapila

Laulaja hehkutti lahjaansa Instagram-tilillään.

Suomalainen laulaja Anna Abreu, 27, tunnetaan kovana jalkapallofanina. Hän on nyt saanut lahjan yllättävältä taholta, nimittäin itse Cristiano Ronaldolta. Asiasta Abreu kertoi omalla Instagram-tilillään.

Abreun Instagramiin lisäämässä kuvassa nähdään kaksi jalkapalloilijoiden paitaa, joissa molemmissa on nimikirjoitukset. 

"Okei nyt oli kreisein yksityiskeikka ikinä... Olin esiintymässä UEFA:n dinnerillä. Oon aika iso futisfani ja meni aika pahasti pasmat sekasin ku ennen keikkaa Jari Litmanen tulee heittää läpät. Siinä sitten yritin kerätä itseni (en ihan onnistunut ku yleisössä istuu mm. Jari Litmanen ja Sami Hyypiä) ja menin vetää pari biisiä akkarina kunnes keikka keskeytettiin ja mulle tuotiin nää kaks pelipaitaa", Abreu aloitti kirjoituksen.

"Menin aivan sekaisin (tietty) ku huomasin, että Ronaldo on kirjoittanu MUN NIMEN ja oman nimmarinsa toiseen niistä, joten en edes huomannut aluksi, että sain myös Teemu Pukin paidan nimmarilla. NIIN SIISTIÄ!!! Hävettää ku meni aluks ihan ohi ku olin niin hämmentynyt. miks aina pitää nolata ittensä? Nyt on tälle fudisfanille iso ilta. KIITOS KIITOS KIITOS molemmista."

Voit katsoa kuvan alapuolelta.

Lue myös: Samu Haberin kovin paikka Vain elämää -kuvauksissa: "Itkin linnan muuria vasten"

Lue myös: Irina: Miksi Laura Voutilaista on painettu alas?

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat