Kuva: AOP / Shutterstock

Jennifer Grey kertoo totuuden nenäleikkauksistaan - oma äiti painosti operaatioon

19.04.2022 13:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Dirty Dancing -elokuvan tähti taipui painostuksen alla muokkaamaan ulkonäköään.

Näyttelijä Jennifer Grey, 62, oli 1980-luvulla yksi tunnistetuimmista tähdistä, mutta kahden nenäleikkauksen jälkeen häntä oli vaikea tunnistaa samaksi ihmiseksi.

Grey kertoo People-julkaisun haastattelussa nenäleikkausten olleen hänen äitinsä, näyttelijä Jo Wilderin idea.

- Olin järkyttynyt siitä, että äitini jatkuvasti kehotti minua leikkauttamaan nenäni, hän tunnustaa haastattelussa.

- Ajattelin sen olevan luovuttamista ja antautumista viholliselle. Ajattelin olevani riittävän hyvä ja ettei minun olisi tarvinnut tehdä tätä. Siltä minusta todella tuntui, Grey kertoo.

Näyttelijä myöntää kuulleensa leikkaussuosituksia hyvin nuoresta alkaen. Hän kertoo äitinsä yrittäneen olla mahdollisimman käytännöllinen ja selittäneen Greylle tämän saavan helpommin elokuvarooleja leikkauksen myötä.

- Hän ei sanonut, etten olisi kaunis. Hän perusteli asiaa pikemmin siten, että 'selvä, mikäli et halua olla näyttelijä, mutta mikäli haluat...', näyttelijä muistelee äitinsä sanoja.

Grey nousi julkisuuteen Dirty Dancing -elokuvan myötä vuonna 1987. Hän teettikin ensimmäisen nenäleikkauksensa pian elokuvan julkaisun jälkeen. Toisen leikkauksen tarkoituksena oli korjata ensimmäisen leikkauksen jälkiä.

Näyttelijä muistelee ensimmäistä julkista esiintymistään toisen nenäleikkauksensa jälkeen. Hän kertoo, ettei näyttelijä ja ohjaaja Michael Douglas, 77, tunnistanut häntä tuolloin.

- Se oli ensimmäinen kerta, kun esiinnyin julkisesti. Siitä tulikin ajatus siitä, että olen täysin näkymätön. Maailman silmissä en ollut enää minä, hän muistelee.

Grey kertoo, että oman ulkonäön muuttaminen sai Hollywoodin välttelemään häntä.

- Vietin paljon aikaa miettimällä, mitä tein väärin, miksi minut karkotettiin kuningaskunnasta. Se on valhe, minä karkotin itse itseni, hän summaa.

Näyttelijä kertoo olevansa tänä päivänä tyytyväisempi itseensä kuin koskaan aiemmin.

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös: Dirty Dancing -elokuva saa jatkoa - "Hollywoodin huonoimmin pidetty salaisuus"

Lue myös: Elokuvien ikimuistoisimmat seksikohtaukset listattiin - ykkösenä kaunotarten intiimi hetki

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat