Kuva: AOP

Ed Sheeran muistelee musiikkivideon kuvauksia Ukrainassa: "Ei merkkiäkään tulevasta kauhusta"

19.04.2022 17:45 - Riia Frost

Ed Sheeranin uusi musiikkivideo 2step-kappaleen remix-versiosta julkaistaan perjantaina 22. huhtikuuta.

Maailmanluokan laulaja-lauluntekijä Ed Sheeran, 31, mainostaa uusimmassa Instagram-julkaisussaan tulevaa 2step-musiikkivideotaan, joka julkaistaan YouTubessa perjantaina 22. huhtikuuta. Kyseinen video on kuvattu Sheeranin mukaan Ukrainan pääkaupungissa Kiovassa viime vuonna ennen sodan puhkeamista. Sheeran muisteleekin kaupungin olleen ihastuttava ennen Venäjän hyökkäystä kyseiseen maahan.

"Kuvasimme 2step-musiikkivideota vuosi sitten Kiovassa, ja vaikka olimme siellä ensimmäistä kertaa, niin rakastuin nopeasti paikallisiin ihmisiin sekä itse kaupunkiin. Tuolloin ei ollut merkkiäkään kauhusta, jonka oli määrä tulla Ukrainaan, ja tunnen myötätuntoa kaikkia paikallisia kohtaan. Video julkaistaan tämän viikon perjantaina ja YouTube-striimien tuotot käytetään DEC:n Ukrainan vetoomukseen", Sheeran kirjoittaa.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa julkaisun täältä.

Sheeranin mainitsema DEC eli The Disasters Emergency Commitee on hyväntekeväisyysjärjestöjen kattoryhmä, joka koordinoi ja käynnistää yhteisiä vetoomuksia kerätäkseen varoja, joilla voidaan tarjota hätäapua sitä tarvitseville ihmisille.

Sheeran on saanut faneiltaan julkaisunsa kommenttikentässä lukuisia kiitosviestejä sekä arvostusta.

”Sinulla on suuri sydän, on hieno juttu tukea Ukrainaa. En malta odottaa, että näen videon ja kuulen remix-version”, yksi iloitsee.

”Rakastan sinua Ed, olet niin uskomaton, lahjakas ja kaunis”, toinen ylistää.

Sheeranin tuleva musiikkivideo on 2step-kappaleen remix-versio, jossa mukana räppää Lil Baby

2step-kappaleen alkuperäisen version voit kuunnella alta.

Mikäli linkki ei näy, voit kuunnella sen täältä.

Lue myös: Ed Sheeran oikaisee tekijänoikeuskiistaan liittyviä ennakkoluuloja: "Kyse ei ole rahasta, vaan rehellisyydestä"

Lue myös: Ed Sheeran voitti tekijänoikeuskiistaa koskevan oikeudenkäynnin - "Tämän täytyy tosissaan loppua"

Kilpailut

Uusimmat