Kuva: AOP

Hugh Jackmanin vaimo kommentoi jälleen väitteitä miehensä homoudesta: 'Hän ei piilottelisi kaapissa'

20.04.2022 17:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Deborra-Lee Furness pitää homoushuhuja typerinä.

Näyttelijä Hugh Jackmanin, 53, ympärillä on pyörinyt jo vuosikausia huhuja, että hän olisi homoseksuaali. Nyt Jackmanin vaimo Deborra-Lee Furness, 66, on kommentoinut huhuja. Furnessin mukaan julkisuudenhenkilöt ovat vapaata riistaa milloin millekin juoruille.

- Hughin on väitetty olevan homo milloin milläkin perusteella. Hyvänen aika, jos hän olisi homo, hän voisi vain olla homo, Furness sanoo Not an Overnight Success -podcastissa.

- Hänen ei pitäisi piilotella kaapissa, vaan hän seurustelisi Brad Pittin kanssa tai jotain. Ei sillä, että Brad olisi homo, mutta ymmärrätte, mitä tarkoitan, Furness jatkaa.

Hänen mukaansa pariskunta ei juuri lue tällaisia huhuja. Naisen mielestä tällaiset huhut ovat typeriä ja tylsiä.

Furness on aiemminkin ottanut kantaa Jackmanin homoushuhuihin. Hän on kuvaillut juoruja ilkeämielisiksi ja täysin keksityiksi.

- Se on väärin. Se on sama kuin joku sanoisi Elton Johnille, että hän on hetero. Hän varmasti suuttuisi siitä, Furness sanoi.

Jackman ja Furness tapasivat vuonna 1995 ja menivät naimisiin 11 kuukautta myöhemmin. Parilla on kaksi lasta, 20-vuotias Oscar ja 15-vuotias Ava.

Hugh Jackman on aiemmin sanonut uskovansa homoushuhujen lähteneen liikkeelle siitä, kun hän esitti homoseksuaalista laulaja-laulutekijä Peter Allenia The Boy from Oz -näytelmässä. Näytelmää esitettiin Broadwaylla vuonna 2003.

Hugh Jackman tunnetaan muun muassa Wolverinen roolistaan ja musikaalielokuvasta The Greatest Showman.

Lue myös: Hugh Jackman ja Deborra-Lee Furness ovat olleet naimisissa yli 25 vuotta - katso tuore yhteiskuva

Lue myös: Hugh Jackmanin treenikuva sai fanit innostumaan - monet toivovat suosikkisupersankarin paluuta

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat