Kuva: AOP

Kid Cudi ei ole antanut anteeksi Kanye Westille - eivät ole vieläkään ystäviä

20.04.2022 22:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

West ja Cudi ovat työskennelleet vuosien mittaan usein yhdessä ja ovat tehneet myös yhteisen albumin, joka julkaistiin vuonna 2018.

Artistit Kid Cudi, 38, ja Kanye West, 44, eivät ole enää parhaita ystäviä.

Cudi kertoi, että hänen ja Westin välinen yhteistyö Pusha T:n tulevalla albumilla ei tarkoita sitä, että kaksikko olisi sopinut erimielisyytensä.

"Hei! Tiedän teidän kuulleen kappaleesta, jonka teen Pushan kanssa. Tein kappaleen vuosi sitten, jolloin olin vielä väleissä Kanyen kanssa", Cudi kirjoittaa Twitterissä.

"En ole sinut tuon miehen kanssa. Hän ei ole ystäväni ja tein kappaleen ainoastaan Pushan vuoksi, sillä on ystäväni. Tämä on viimeinen kappale, jossa kuulette minut Kanyen kanssa", artisti jatkaa.

Koko kappalelistaa It's Almost Dry -albumilta ei ole vielä julkaistu, mutta Rolling Stone -julkaisun mukaan albumilla esiintyvät myös Jay-Z, 52, Lil Uzi Vert, 26, sekä Don Toliver, 27. Albumi on määrä julkaista tulevana perjantaina.

West ja Cudi ovat työskennelleet vuosien mittaan usein yhdessä ja ovat tehneet myös yhteisen albumin, joka julkaistiin vuonna 2018.

Kaksikon välit kuitenkin tulehtuivat aiemmin tänä vuonna. Cudi on koomikko Pete Davidsonin, 28, ystävä, joka puolestaan seurustelee Westin entisen puolison, tosi-tv-tähti Kim Kardashianin, 41, kanssa. Ystävyyssuhteen vuoksi West päätti jättää Cudin pois tulevalta Donda 2 -albumiltaan.

Lue myös: Kanye West kertoo hakevansa apua - lupaa lopettaa Kim Kardashianin häiriköinnin

Lue myös: Kanye Westin esiintyminen Grammy-gaalassa peruttu - syynä käytös sosiaalisessa mediassa

Lue myös: Kanye Westin esiintyminen Coachellassa peruuntui viime hetkellä

Lähde: Page Six

Kilpailut

Uusimmat