Kuva: Machine Gun Kelly / YouTube

Machine Gun Kellyn ohjaaman leffan traileri julki - Megan Fox polttaa pilveä värjätyissä hiuksissa

21.04.2022 18:45 - Riia Frost

Jo pelkästään trailerin perusteella voi päätellä, että Good Mourning -elokuva sisältää paljon huumeita ja ronskia huumoria.

Räppäri Machine Gun Kelly, 31, ja rock-muusikko Mod Sun, 35, ovat yhdistäneet voimansa Good Mourning -elokuvan ohjaajina ja käsikirjoittajina. Lisäksi Machine Gun Kelly näyttelee itse elokuvan pääosassa ja Mod Sunkin nähdään sivuroolissa.

Elokuvan traileri julkaistiin 20. huhtikuuta ja sen aikana käy vahvasti ilmi, että Good Mourning sisältää paljon huumeita ja ronskia huumoria. 

Elokuva seuraa London Clashin (Machine Gun Kelly) näyttelijänuraa, kunnes eräänä aamuna hän herää tyttöystävänsä eroviestiin. Sydänsärkyä pahentaa se, että Clashin tärkein tapaaminen on samana päivänä ja hänen uransa on vaakalaudalla. Kaoottiset kämppikset ja odottamattomat käänteet takaavat hauskan matkan, kun Clash kamppailee tähteyden ja rakkauden välillä.

Elokuvaa tähdittävät tunnetut tähdet, kuten Pete Davidson, Tom Arnold, Dove Cameron, Colson Baker, Whitney Cummings ja Danny Trejo. Trailerin aikana nähdään kaikki edellä mainitut näyttelijät erikoisissa tilanteissa, kuten Davidson huutamassa tööttäilevälle autokuskille ja Trejo taas rikkomassa lautasen nuijalla. Myös puhuva savuke nähdään trailerin aikana. 

Isossa roolissa on myös Machine Gun Kellyn kihlattu Megan Fox, 35, joka on värjännyt hiuksensa räikeän violeteiksi. Fox ei näyttele räppärin tyttöystävää, vaan sen roolin on saanut laulaja Becky G, 25. Fox kuitenkin nähdään muun muassa sammuttamassa tulipaloa ja polttamassa pilveä.

Megan Fox polttamassa Machine Gun Kellyn tarjoamaa pitkää savuketta. (kuva: Machine Gun Kelly / YouTube)

Suuri osa sekä Machine Gun Kellyn että Mod Sunin faneista ihastui Good Mourning -traileriin ja muusikoiden Instagram-julkaisujen kommenttikentät täyttyivät lukuisilla kehuilla.

”Tämä on uskomaton”, yksi ylistää.

”Olen innoissani, tämä on niin hauska”, toinen kirjoittaa.

"Merkatkaa kalenteriin ensi-ilta", kolmas toteaa.

Good Mourning saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa 20. toukokuuta. Elokuvan trailerin voit katsoa alta.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa trailerin täältä.

Lue myös: Kiusallinen video leviää somessa - Megan Fox välttelee Machine Gun Kellyn pusua

Lue myös: Machine Gun Kelly ja Megan Fox naimisiin? Pete Davidsonista bestman

Lähteet: Daily Mail, YouTube, Instagram

Kilpailut

Uusimmat