Kuva: CBS Mornings / YouTube

Megan Thee Stallion kyynelehtii kertoessaan eksän ampuneen häntä: "Hän sanoi 'tanssi ämmä'"

25.04.2022 16:15 - Riia Frost

Los Angelesin piirikunnan syyttäjänvirasto syyttää räppäri Tory Lanezia pahoinpitelystä ja aserikoksesta, joka kohdistui Megan Thee Stallioniin.

Räppäri Megan Thee Stallion, 27, kyynelehti CBS Mornings -haastattelussa kertoessaan vuoden 2020 ampumavälikohtauksesta, jossa artisti väittää hänen eksänsä Tory Lanezin, 29 ampuneen häntä jalkaan. Stallion kertoo, kuinka heinäkuussa 2020 hän lähti kotibileistä sen aikaisen kumppaninsa Lanezin ja heidän ystävänsä kanssa, mutta yhtäkkiä pariskunta alkoi riidellä autossa. Riidan syy oli Stallionin mukaan se, että hän itse halusi lähteä kotiin, mutta muut eivät.

- Se on normaalia ystävien kesken, kinastelimme naurettavista asioista jatkuvasti, Stallion kertoo.

- En koskaan käynyt käsiksi keneenkään tai korottanut ääntäni. Tämä oli yksi niistä kerroista, kun tilanteen ei olisi pitänyt muuttua näin hulluksi, Stallion lisää.

Räppäri kertoo, miten tilanne yhtäkkiä eskaloitui väkivaltaiseksi, kun Lanez otti aseen ja ampui häntä jalkaan monta kertaa.

- Nousin autosta ja kaikki tapahtui niin nopeasti. Kuulin vain tämän miehen huutavan ja hän sanoi minulle ”tanssi ämmä”. Silloin hän aloitti ampumisen ja teki niin pariin kertaan. Minua pelotti niin paljon, Stallion sanoo kyyneleet silmissään.

- En edes halunnut liikkua, koska jos ottaisin väärän askeleen, niin en ollut varma osuisiko hän johonkin erittäin tärkeään kehon osaan. En tiennyt voisiko hän tappaa minut, Stallion lisää.

Stallion kertoo kokemuksen olleen hänen ensimmäinen ja siksi erittäin pelottava.

- Olin todella peloissani, koska minua kohti ei oltu koskaan ammuttu, Stallion kuvailee ääni väristen.

E! News -julkaisun mukaan Stallion kertoi faneilleen heinäkuussa 2020 Instagram-live-tarinassaan, että ampumavälikohtauksen jälkeen poliisi kyyditsi hänet sairaalaan. Stallion joutui leikkaukseen, jossa hänen kehostaan poistettiin luodit.

- Kärsin ampumahaavoista, jotka ovat seurauksia rikoksesta, joka kohdistui minuun ja se tehtiin aikomuksella satuttaa minua, Stallion sanoi.  

Los Angelesin piirikunnan syyttäjänvirasto syyttää Lanezia pahoinpitelystä ja aserikoksesta, mutta Lanez kieltää syyllisyytensä kaikkiin syytteisiin. Tapaus otetaan mahdollisesti käsittelyyn oikeudenkäynnissä tämän vuoden syyskuussa. 

Lyhyen klipin Stallionin haastattelusta voit katsoa alta.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Megan Thee Stallionin ja Dua Lipan uutta musiikkivideota ylistetään: "Ei saa tarpeeksi kunniaa"

Lue myös: Megan Thee Stallionin reaktio uransa ensimmäiseen Grammy-palkintoon sulattaa sydämet, katso

Lähteet: CBS News, E! News

Kilpailut

Uusimmat