Kuva: The Kelly Clarkson Show / YouTube

Nicolas Cage saa tyttölapsen - tulevan nimen taustalla musiikillinen tarina

27.04.2022 10:15 - Riia Frost / riia.frost@bauermedia.fi

Nicolas Cagen ja Riko Shibatan tulevasta lapsesta ilmoitettiin jo 6. tammikuuta, mutta vauvan sukupuoli ja nimi paljastettiin vasta The Kelly Clarkson Show -ohjelmassa.

Oscar-palkittu näyttelijä Nicolas Cage, 58, vieraili The Kelly Clarkson Show -ohjelmassa ja paljasti tulevan lapsensa sukupuolen. Jo 6. tammikuuta kerrottiin, että Cage odottaa lasta vaimonsa Riko Shibatan kanssa, mutta tulevan lapsen sukupuoli paljastui vasta tämän päivän lähetyksessä.

Paljastus tapahtui, kun Cage alkoi puhumaan nuoruudestaan ja muisteli lämmöllä veljensä soittamaa musiikkia.

- Veljeni oli DJ ja hän rakensi oman radioaseman, jossa hän soitti aina hienoja 60-luvun levyjä. Totta kai yksi niistä oli myös Let It Be -albumi, jolta hän soitti muun muassa Across The Universe -kappaleen. Taisin olla noin 4-vuotias ja muistan kuinka jähmetyin kuunnellessani kyseistä kappaletta. Se on nykyään lempikappaleeni, Cage kertoo viitaten The Beatlesin kuuluisaan albumiin.

- Sen takia minulla on isoja uutisia: minä saan pikkutytön, Cage paljastaa.

Cagen kerrottua uutisen koko yleisö alkaa kiljumaan ja totta kai itse Clarkson onnittelee näyttelijää tulevasta lapsesta. Tämä ei kuitenkaan jäänyt Cagen ainoaksi paljastukseksi.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa julkaisun täältä.

- Ja tämän Across The Universe -kappaleen takia hänen nimensä tulee olemaan Lennon Augie. Toinen nimi Augie tulee isältäni, Cage kertoo etunimen viittaavan The Beatlesin edesmenneeseen laulajaan John Lennoniin.

Cagella on jo entuudestaan kaksi aikuista lasta, Weston Coppola Cage, 31, ja Kal-El Coppola Cage, 16. Näyttelijä kuitenkin toteaa lopuksi, että on innoissaan ensimmäisen tyttölapsen saamisesta.

- Se tulee olemaan elämäni suurin seikkailu, Cage toteaa.

- Olen ikävöinyt lelukauppaan menemistä, keinutuolissa istumista ja tuutulaulujen laulamista, Cage lisää.

Koko haastattelun voit katsoa alta.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa julkaisun täältä.

Lue myös: Nicolas Cage Draculana - katso, miltä Hollywood-tähti näyttää vampyyrilordina

Lue myös: Nicolas Cage haluaa esittää "Munapäätä" - konsepti on jo valmiina

Lähteet: Instagram, YouTube, Hollywood Life

Uusimmat