Kuva: AOP

Olivia Wilden esitys keskeytettiin – ex-miehen tekemät huoltajuuspaperit tuotiin lavalle

28.04.2022 10:45 - Riia Frost

Olivia Wilden ex-aviomies Jason Sudeikis ei ollut lähteiden mukaan tietoinen kirjelähetyksen ajoituksesta.

Näyttelijä Olivia Wilde, 38, oli esittelemässä ohjaamaansa Don’t Worry Darling -elokuvaa CinemaCon-tapahtumassa tiistaina 26. huhtikuuta. Wilden esitys tulevasta elokuvasta keskeytettiin, kun hänelle tuotiin lavalle kirjekuori, jossa luki ”henkilökohtainen ja luottamuksellinen”.

- Onko tämä minulle? Wilde kysyi saadessaan kirjekuoren käteensä.

Näyttelijä avasi kirjekuoren ja vilkaisi nopeasti dokumentin sisällön, jonka jälkeen hän jatkoi esitystään. Kirjekuoren sisällöstä ei mainittu lainkaan esityksen aikana, vaan monet olivat spekuloineet sen sisältävän uuden elokuvakäsikirjoituksen.

BBC-julkaisun mukaan seuraavana päivänä kävi kuitenkin ilmi, että kyseinen kirje sisälsi Wilden ja hänen ex-aviomiehensä Jason Sudeikisin, 46, lapsia koskevia huoltajuusasiakirjoja. Dokumentista tiedetään sen verran, että se sisälsi Sudeikisin tekemät huoltajuuspaperit.

Olivia Wilde jatkoi esitystään kirjekuoren sisällön pikalukemisen jälkeen. (kuva: AOP)

Sudeikisille läheisten lähteiden mukaan ex-aviomies ei ollut tietoinen kirjelähetyksen ajoituksesta.

- Herra Sudeikis ei tiennyt etukäteen ajasta ja paikasta, jolloin kirjekuori toimitettaisiin, koska se olisi yksinomaan asianomaisen prosessipalveluyrityksen päätettävissä. Hän ei kuitenkaan koskaan suvaitsisi Wildea kohdeltavan näin sopimattomalla tavalla, lähteet lisäsivät Variety-julkaisulle.

Epätavallinen tilanne on herättänyt paljon kysymyksiä somessa ja mediassa. Kirjeen toimitustavan kyseenalaistamisen jälkeen CinemaCon-tapahtuman järjestäjä kertoo heidän arvioivansa uudelleen turvallisuusprotokollaansa.

- Tulemme toimimaan sen mukaisesti, koska se on oikein. Haluamme tehdä oikein ja toimia turvallisesti, järjestäjä kertoi.

Wilde ei ole toistaiseksi kommentoinut tapahtunutta lainkaan. Wilde ja Sudeikis erosivat marraskuussa 2020 ja Wilde näyttelijä seurustelee muusikko Harry Stylesin, 28, kanssa. Styles esiintyy myös tulevassa Don’t Worry Darling -elokuvassa, joka ohjaajan Instagram-julkaisun mukaan saa ensi-iltansa 23. syyskuuta.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa julkaisun täältä.

Lue myös: Harry Stylesin kanssa seurusteleva Olivia Wilde: "Olen onnellisempi kuin koskaan"

Lue myös: Harry Styles puhuu seksielämästään - aiheeseen liittyi pitkään paljon häpeää

Lähteet: BBC, Vanity Fair, Variety

Kilpailut

Uusimmat