Kuva: AOP

Sharon Osbourne tarvitsi terapiaa tv:n rasismikohun seurauksena - "Ajattelin, että tässäkö on elämäntyöni tulos"

28.04.2022 18:15 - Iiro Myllymäki

Sharon Osbourne poistui yhdysvaltalaisesta The Talk -ohjelmasta suuren kohun saattelemana. Nyt nainen on kertonut, miten selvisi vaikeista ajoista tämän jälkeen.

Voit kuunnella artikkelin alta tai Podplaysta.

Tv-tähti Sharon Osbourne, 69, kertoo tarvinneensa terapiaa sen jälkeen, kun hän joutui lähtemään yhdysvaltalaisesta The Talk -keskusteluohjelmasta rasismikohun saattelemana. Osbourne oli yksi ohjelman panelisteista, ja eräässä jaksossa hän puolusti ystäväänsä tv-juontaja Piers Morgania ja ajautui kiivaaseen keskusteluun rasismista toisen panelistin Sheryl Underwoodin kanssa. Ohjelmaa esittävä CBS tiedotti myöhemmin, että Osbourne päätti lähteä ohjelmasta saamansa kritiikin jälkeen.

Nyt Osbourne on palannut televisioon uudella brittiläisellä TalkTV-kanavalla, jossa myös Piers Morgan vetää omaa ohjelmaansa. Osbourne nähdään The Talk -nimisessä ohjelmassa, jonka keskiviikkoisessa jaksossa oli puhetta terapiasta. Nainen paljasti käyneensä terapiassa käsittelemässä rasismikohun aiheuttamia tunteita.

- Kävin terapiassa Amerikassa yhdeksän kuukauden ajan, ja ainoa paikka, missä kävin kolmen kuukauden ajan, oli terapia. En poistunut muuten kotoa, Osbourne sanoi.

Osbournelta kysyttiin ohjelmassa, olisiko hän selvinnyt tästä ajasta ilman terapiaa.

- En usko, että olisin. Pystyin ajattelemaan vain, että tässäkö on kaiken elämäntyöni tulos. Ihmiset muistavat minut vain siitä, että minua kutsutaan rasistiksi, Osbourne sanoi.

Nainen kertoi, että hänelle annettiin terapiassa ketamiinia kolmesti viikossa.

- Siinä menee tilaan, jossa on mukavaa eikä ole hermostunut tai häpeissään sanoa asioita. Se on täyden rauhoittuneisuuden tila. Terapeutti puhui minulle, ja minä vastasin. Sitä kutsutaan totuushuumeeksi, koska sen vaikutuksen alaisena ei voi valehdella, Osbourne kertoi.

Nainen uskoo, että ilman terapiaa hän ei olisi pystynyt tekemään paluuta televisioon.

Sheryl Underwood ja Sharon Osbourne ajautuivat väittelyyn The Talk -ohjelmassa, mikä johti Osbournen poistumiseen koko sarjasta. (kuva: AOP)

Sharon Osbourne ajautui kohun keskelle vuoden 2021 maaliskuussa, kun hän puolusti Piers Morgania The Talk -ohjelmassa. Morgan oli saanut paljon kritiikkiä siitä, miten hän oli kommentoinut prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin Oprah-haastattelua. Morgan oli muun muassa sanonut, ettei usko Meghanin kertomusta itsetuhoisista ajatuksista. Toinen The Talk -panelisti, tummaihoinen Sheryl Underwood haastoi Osbournea sanomalla, että tämän voidaan tulkita antavan kommenteillaan hyväksyntä Morganin rasistisiksi tulkittaville piirteille. Osbourne puolustautui kiivaasti ja vakuutti, ettei ole rasisti.

Monet tulkitsivat Osbournen käytöksen Underwoodia kohtaan hyökkäävänä keskustelun aikana. Ohjelma jäi kuukauden mittaiselle tauolle, CBS tutki tapausta ja Osbourne pyysi anteeksi. Lopulta CBS tiedotti, että Osbourne on päättänyt lähteä ohjelmasta saamansa palautteen takia. Hiljattain Osbourne on kertonut The Sunday Timesille, että CBS asetti hänet pysyvälle jäähylle ohjelmasta, koska hänen ei katsottu olevan tarpeeksi katuvainen.

Lue myös: Sharon Osbourne äityi ylistämään Putinin ulkonäköä - nosti esiin kuvat yli 10 vuoden takaa

Lue myös: Sharon Osbourne muistelee kasvojenkohotuksen kammottavaa tulosta: "Näytin kykloopilta"

Lähteet: Metro, Deadline, USA Today, Metro

Kilpailut

Uusimmat