Kuva: AOP / EPA-EFE

Vetoomus vaatii Amber Heardin poistamista tulevasta elokuvasta - jo yli 2 miljoonaa allekirjoitusta

28.04.2022 18:45 - Riia Frost

"Toimiin on ryhdyttävä, jotta tunnettu pahoinpitelijä ei olisi ylistetty viihdealalla”, vetoomuksessa lukee.

Change.org-sivustolla aloitettu kampanja vaatii näyttelijä Amber Heardin, 36, poistamista tulevasta Aquaman 2 -elokuvasta. Unilad-julkaisun mukaan kyseinen vetoomus on saanut jo yli 2 miljoonaa allekirjoitusta Heardin ja hänen ex-aviomiehensä näyttelijä Johnny Deppin, 58, meneillään olevan oikeustaistelun myötä. 

Depp väittää Heardin pilanneen näyttelijän uran levittämällä hänestä valheellista tietoa, jonka mukaan tähti olisi ollut väkivaltainen suhteen aikana. Heard on myös syyttänyt Johnny Deppiä pahoinpitelystä ja tämän vuoksi Depp sai potkut Pirates of the Caribbean- ja Fantastic Beasts -elokuvista.

Vetoomus sai alkunsa joulukuussa 2019. Vetoomuksen loi Jeanne Larson ja se on osoitettu DC Entertainmentille. Vetoomuksen aiheellisuutta perustellaan sillä, että Depp on itse kuvaillut oikeuskäsittelyssä kohtaamaansa parisuhdeväkivaltaa ja sanonut Heardin hyökänneen fyysisesti hänen kimppuunsa lukuisia kertoja.

Näillä perusteilla vetoomus näkee Heardin syylliseksi parisuhdeväkivaltaan ja vaatii, ettei DC Entertainment ylistäisi näyttelijän väkivaltaisia tekoja saati jättäisi huomioimatta niiden vakavuutta.

”Miehetkin ovat naisten lailla perheväkivallan uhreja. Tämä täytyy huomioida ja toimiin on ryhdyttävä, jotta tunnettu pahoinpitelijä ei olisi ylistetty viihdealalla”, vetoomuksessa lukee.

”Tehkää oikein ja poistakaa Amber Heard Aquaman 2 -elokuvasta”, vetoomus vaatii lopuksi.

Kampanja on saanut paljon kannatusta myös julkkisten keskuudessa. Esimerkiksi näyttelijä ja laulaja McKenzie Westmore, 45, kannusti Twitter-julkaisussaan fanejaan allekirjoittamaan kyseisen vetoomuksen.

”DC Entertainment: Poistakaa Amber Heard Aquaman 2 -elokuvasta – allekirjoittakaa vetoomus!”, näyttelijä kirjoittaa. 

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa julkaisun täältä.

Heard näytteli vuoden 2018 Aquaman-elokuvassa tunnettua Mera-hahmoa. Heardin olisi tarkoitus jatkaa kyseisessä roolissa Aquaman 2 -elokuvassa, jonka on kerrottu saavansa ensi-iltansa maaliskuussa 2023. Kyseinen elokuva tulee kantamaan nimeä Aquaman and the Lost Kingdom ja sen pääroolissa nähdään jälleen Jason Momoa, 42.

Heard ei ole toistaiseksi kommentoinut häntä koskevaa vetoomusta, joka tavoittelee yli kolmen miljoonan allekirjoituksen keräämistä.

Näyttelijät Amber Heard ja Johnny Depp käyvät tällä hetkellä oikeustaistelua toistensa kanssa. (kuva: AOP)

Lue myös: Kopioiko Amber Heard ex-miehensä Johnny Deppin tyyliä oikeussalissa? Faniteoria leviää somessa

Lue myös: Johnny Deppin ja Amber Heardin oikeudenkäynnissä uusia paljastuksia pariskunnan suhteesta

Lähteet: Unilad, Change.org

Kilpailut

Uusimmat