Kuva: AOP

Kopioiko Amber Heard ex-miehensä Johnny Deppin tyyliä oikeussalissa? Faniteoria leviää somessa

27.04.2022 09:45 - Riia Frost

Faniteorian mukaan Heard olisi kopioinut Deppin asuvalintaa oikeussalissa ärsyttääkseen ex-aviomiestään.

Näyttelijät Amber Heard,  36 ja Johnny Depp, 58, käyvät tällä hetkellä oikeustaistelua toistensa kanssa. Oikeudessa käsitellään sitä, oliko Depp väkivaltainen avioliiton aikana, kuten Heard väittää, vai onko kyseessä kunnianloukkaus.

Viikon ajan fanit ovat tarkkailleet ex-pariskunnan oikeudenkäyntiä ja kummastelleet erästä yksityiskohtaa: näyttelijöiden asuvalinnat muistuttavat hyvin paljon toisiaan. Faniteorian mukaan Heard olisi kopioinut Deppin asuvalintaa oikeussalissa ärsyttääkseen ex-aviomiestään.

Esimerkiksi 11. huhtikuuta Depp pukeutui harmaaseen pukuun ja Heard pukeutui samantyyppisesti heti seuraavana päivänä. Sama ilmiö toistui 19. huhtikuuta, kun Heard oli laittanut hiuksensa ponihännälle samalla tavalla kuin Depp edellisenä päivänä. Heard myös pukeutui kolmi-osaiseen pukuun, kuten Depp päivää aikaisemmin.

Lisäksi Deppin ex-vaimo on myös nähty käyttäneen yhdessä asussaan tismalleen samanlaista kravaattia, jossa on ampiaisen muotoinen symboli keskellä. Kyseinen asuste nähtiin Deppin päällä kaksi päivää aiemmin.

Monet fanit ovat huomanneet Amber Heardin asuvalintojen muistuttavan hyvin paljon Deppin tyyliä edellisenä päivänä. (kuva: Daily Blast LIVE / YouTube)

Myös hiustyylivalintoihin on kiinnitetty huomiota. (kuva: Daily Blast LIVE / YouTube)

Muun muassa Daily Mail -, New York Post - sekä E! News -julkaisujen mukaan kyseinen faniteoria lähti liikkeelle Twitter-julkaisuista, joissa useat fanit kummastelivat Heardin asuvalintoja. Osa faneista on jopa tulkinnut kyseisen tyylikopioinnin manipulointikeinoksi ja jopa hyökkäykseksi Deppiä kohtaan.

”Amber Heard pelaa kirjaimellisesti psykologista peliä kopioidessaan Deppin asua heti seuraavana päivänä. Hän kopioi Deppin jokaisen liikkeen”, yksi twiittasi.

”Eikö tämä huuda psykologista väkivaltaa?”, toinen totesi.

”Voimmeko puhua siitä, miten Amber pilkkaa Deppiä joka päivä oikeudessa?”, kolmas kirjoitti viitaten Heardin tyylivalintaan.

Heard ei ole toistaiseksi kommentoinut lainkaan kyseistä faniteoriaa. Näyttelijäpariskunta erosi vuonna 2016 ja eri mediat ovat kuvailleet ex-avioparin oikeuskiistan ”tulistuvan entisestään”. Oikeuskäsittely jatkuu edelleen.

Lisää kyseisestä faniteoriasta ja siihen liittyvän keskustelun Daily Blast Live -ohjelmassa voit katsoa alta.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Oikeustuomari ärähti Johnny Deppin nauraville faneille - "Järjestys saliin tai muuten poistatan teidät"

Lue myös: Amber Heard, ystävä vai koira? Joku kakkasi Johnny Deppin sänkyyn

Lähteet: Daily Mail, E! News, New York Post

Kilpailut

Uusimmat