Kuva: AOP

Megan Thee Stallion sai kotikaupungiltaan hulppean kunnian - 'Edustaa parasta, mitä on tarjota'

02.05.2022 12:15 - Riia Frost / riia.frost@bauermedia.fi

Houstonin avaimen ja oman kalenteripäivän lisäksi pormestari antoi seremonian aikana Megan Thee Stallionille kaupungin virallisen cowboy-hatun ja vyön soljen.

Muun muassa Sweetest Pie - ja Plan B -hiteistä tunnettu räppäri Megan Thee Stallion, 27, sai kotikaupunkinsa Houstonin avaimet sunnuntaina 1. toukokuuta. Lisäksi Stallionille omistettiin oma kalenteripäivänsä, jonka räppäri kertoo valinneen äitinsä ja isoäitinsä syntymäpäivän mukaan. 

”Tulin käymään pikaisesti kotona hakemassa Thee-avaimet Thee-kaupunkiin. Ja kunnioittaakseni äitini ja isoäitini syntymäpäivää, 2. toukokuuta on virallisesti Megan Thee Stallion -päivä Texasin Houstonissa”, Stallion kirjoittaa Instagram-julkaisussaan.

Stallion lisäksi kiittää julkaisussaan pormestari Sylvester Turneria suuresta kunniasta.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa julkaisun täältä.

Daily Mail -julkaisun mukaan seremonian aikana Turner perusteli Stallionin ansainneen kyseiset kunnianosoitukset, koska hän edustaa Houstonia parhaimmillaan.

- Avaimen saavat henkilöt ovat ylläpitäneet Houstonin arvoja ja edustavat parasta, mitä kaupungilla on tarjota. Itse asiassa avain on sitoutumisemme niille, jotka edustavat Houstonia parhaimmillaan, Turner sanoi.

Houstonin avaimen ja oman kalenteripäivän lisäksi Turner antoi seremonian aikana Stallionille kaupungin virallisen cowboy-hatun ja vyönsoljen.

Stallion on omien hittiensä lisäksi ollut fiittaamassa muun muassa Cardi B:n palkitussa WAP-kappaleessa. Stallion itse on palkittu vuoden parhaimmaksi naispuoliseksi hip-hop-artistiksi BET-gaalassa.  

(kuva: AOP)

Lue myös: Megan Thee Stallion kyynelehtii kertoessaan eksän ampuneen häntä: "Hän sanoi 'tanssi ämmä'"

Lue myös: Megan Thee Stallionin ja Dua Lipan uutta musiikkivideota ylistetään: "Ei saa tarpeeksi kunniaa"

Lähteet: Daily Mail, IMDB

Kilpailut

Uusimmat