Kuva: AOP

Laulaja Paloma Faith esiintyi suurissa kivuissa: "Kun yrität esittää, että olosi on mahtava"

03.05.2022 13:15 - Riia Frost

Paloma Faith paljasti, ettei hänellä ollut mahtava olo esiintyessään Cheltenham-festivaaleilla.

Muun muassa New York - ja Only Love Can Hurt Like This -hiteistään tuttu laulaja Paloma Faith, 40, esiintyi Cheltenham-festivaaleilla lauantaina 30. huhtikuuta. Faith kuitenkin paljasti TikTokissa kärsineensä virtsatietulehduksesta, mutta esiintyi kivuistaan huolimatta tummansinisessä asussaan.

Kyseisessä julkaisussa Faith tulee hissistä kimaltelevassa mekossaan ja sinisissä korkokengissään ja poseeraa eri asennoissa hymy huulillaan.

”Kun yrität esittää, että olosi on mahtava, eikä sinulla ole virtsatietulehdusta”, Faith kirjoittaa julkaisussaan.

Kyseisen julkaisun taustamusiikkina soi Usherin Burn-kappale ja Faith kirjoittaa videon kuvateksiksi ytimekkään lauseen.

”Todellisuus versus kuva, kuten aina”, Faith toteaa käyttäen samalla hashtagina muun muassa "workingmom" eli suomeksi "työskentelevä äiti".

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa julkaisun täältä.

Heti seuraavana päivänä Faith julkaisi Instagram-tilillään videokoosteen keikkaillastaan, jossa laulaja kiittää festivaalien järjestäjiä, että sai esiintyä tapahtumassa. Kyseisessä julkaisussa laulaja ei mainitse sanaakaan kärsimästään virtsatietulehduksesta.

"Meillä oli erittäin hauskaa", Faith lisää.

Daily Mail -julkaisun mukaan Faith on aiemminkin puhunut kokemastaan virtsatietulehduksesta, josta hän kärsi jo ensiraskautensa aikana vuonna 2016.

- Minulla on ollut aika paha virtsatietulehdus kahdesti. Se oli edennyt siihen pisteeseen, että kouristelin, hampaani kalisivat, minulla oli korkea kuume ja olin myös menettänyt paljon verta. En ole koskaan ollut niin lähellä kuolemaa, Faith kertoi tuolloin.

Terveyskirjaston mukaan virtsatietulehdus on varsin yleinen myös Suomessa ja se syntyy yleensä siten, että taudinaiheuttamiskykyisiä bakteereita omasta suolistosta, välilihasta tai nivusista pääsee nousemaan virtsaputkea pitkin virtsarakkoon. Tyypillisiä oireita tälle ovat alavatsan jomotus, pahanhajuinen virtsa ja sen epätavallinen väri, tihentynyt virtsaamistarve sekä kirvely virtsatessa. Joskus virtsassa voi myös näkyä verta, mikä on kuitenkin epätavallista.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa julkaisun täältä.

Lue myös: Laulaja Paloma Faith sai toisen lapsensa: "Nännini ovat tulessa"

Lue myös: Laulaja harrasti seksiä Espanjan kaduilla: "Ohitsemme käveli vanha nainen rollaattorin kanssa"

Lähteet: Daily Mail, Terveyskirjasto

Kilpailut

Uusimmat