Kuva: AOP / ATTE KAJOVA

Rosanna Kulju kertoo eronneensa: "Olen kiitollinen kaikesta, mitä saatiin yhdessä"

02.05.2022 16:00 - Riia Frost

Kulju kertoo Instagram-julkaisussaan, ettei erosta puhuminen ole helppoa, mutta avaa hieman aihetta sen vaikeudesta huolimatta.

Grl Gang ft. Pimppi pt -podcastin juontaja Rosanna Kulju rikkoo hiljaisuutensa eronsa suhteen Instagram-tilillään. Kuljun ex-miehestä ei ole toistaiseksi vahvistettua julkista tietoa eikä tiedetä, kuinka kauan pariskunta oli yhdessä.

Kulju kertoo Instagram-julkaisussaan, ettei erosta puhuminen ole helppoa, mutta avaa hieman aihetta sen vaikeudesta huolimatta.

”Oon pitkään miettinyt miten tämänkin muotoilisin. Tuntuu ylipäätään todella vaikealta, että edes pitää kirjoittaa tämmöistä tekstiä näinkin henkilökohtaisesta asiasta but here we go”, Kulju aloittaa.

”Ollaan erottu jo tuossa hetki sitten. Ei sen enempää aiheesta muuta kuin että eroon ei liity draamaa ja se että olen kiitollinen kaikesta mitä saatiin yhdessä. Joskus elämä tapahtuu ja rakkaus ei vaan riitä vaikka kuinka paljon niin haluaisin uskoa”, Kulju jatkaa.

Julkaisunsa lopussa Kulju ilmoittaa, ettei aio kommentoida eroaan enempää. Loppukevennykseksi Kulju kertoo hieman kesäsuunnitelmistaan ja rennosta asenteestaan tulevaisuuden suhteen.

”En tule kommentoimaan asiaa tämän enempää ja toivon ymmärrystä ja myötätuntoa asiaan liittyen. Nyt matkaan ’yksin’ kohti toivottavasti parempaa kesää, jonka vietän puoliksi Espanjassa ja puoliksi Suomessa. Kai. En tiedä. Nyt annan elämän viedä ja katson mihin se mut vie”, Kulju ilmoittaa lopuksi.

Kuljun Instagram-seuraajat ovat tukeneet juontajaa erossaan lukuisilla sydänemojeilla.

Lue myös: Piritta Hagman ja Rosanna Kulju avautuvat kriiseistään - "Mietin, tarjoaako kukaan enää töitä?"

Lue myös: Grl Gang -podcastissa pohditaan hedelmällisyystestin tuovan mielenrauhaa: "Monta vuotta olin huolissani"

Kilpailut

Uusimmat