Kuva: AOP / EPA-EFE

Amber Heard kertoo Johnny Deppin kohdistaneen häneen seksuaalista väkivaltaa - "Repi pikkuhousuni"

05.05.2022 16:15 - Riia Frost

Amber Heard kertoi oikeussalissa hänen ex-miehensä tekemästä asiattomasta kehontarkastuksesta.

Näyttelijät Johnny Depp, 58, ja Amber Heard, 36, käyvät edelleen oikeustaistelua toisiaan vastaan. Heard syyttää Deppiä pahoinpitelystä ja tämän vuoksi Depp sai potkut Pirates of the Caribbean- ja Fantastic Beasts -elokuvista. Depp taas haastoi ex-vaimonsa oikeuteen kunnianloukkauksesta, jonka mukaan Heard olisi levittänyt näyttelijästä väärää tietoa väittämällä hänen olleen väkivaltainen parisuhteen aikana. 

Tähän mennessä ainoastaan Depp on päässyt oikeudessa kertomaan oman versionsa edellisen avioliittonsa tapahtumista, mutta nyt Heard itse pääsi kuulluksi.

Heard kertoo lausunnossaan muun muassa, miten Depp käyttäytyi huumeiden ja alkoholin alaisena väkivaltaisesti sekä fyysisesti, psyykkisesti että seksuaalisesti. Lisäksi Heard kertoo Deppin lahjoneen hänen läheisiään lukuisilla lahjoilla.

Yksi Heardin mieleenpainuvimmista lausunnoista on, kun hän kertoo Deppin käyttäneen seksuaalista väkivaltaa. Heardin mukaan kyseiseen tilanteeseen päädyttiin, kun eräässä illanviettojuhlassa Depp oli käyttäytynyt mustasukkaisesti vaimonsa naisystävää kohtaan.

- Me olimme samaa mieltä siitä, että menisimme juttelemaan asiasta asuntovaunuun.

Heard kertoo, kuinka Depp oli väittänyt hänen valehdelleen suhteestaan kyseiseen naiseen ja syytti tätä flirttailusta. Heard yritti rauhoitella aggressiivista tilannetta kertomalla, ettei mikään näyttelijän väittämistä pitänyt paikkaansa.

- Vaikutti siltä, että hän siirsi vihansa itse asuntovaunuun, koska hän alkoi rikkomaan tavaroita. Hän otti jotain pöydältä ja heitti sen suoraan lasikaappia päin ja löi kätensä seinään, Heard kuvailee.

Heard sanoo siirtyneensä tässä vaiheessa asuntovaunun perälle, jossa makuuhuone sijaitsi. Heard tajusi siinä vaiheessa Deppin olleen mahdollisesti huumeiden alaisena, koska näyttelijä ei enää kuullut lainkaan hänen sanojaan.

- Hän yritti etsiä jotain ja siirsi kaikki sängyltä lattialle. Menin kylpyhuoneeseen ja tullessani ulos hän kysyi: ”Missä se on ja kuinka pitkään olet piilotellut sitä?”. Kysyin vain, että: ”Mistä ihmeestä sinä puhut”, johon hän vastasi, että: ”Tiedät hyvin, mistä v*tusta puhun", Heard muistelee.

(kuva: AOP / EPA-EFE)

Heard kertoo olleensa hämmentynyt Deppin jatkuvasta kyselystä huumeiden olinpaikasta. Heardin mukaan, kun Depp ei saanut minkäänlaista vastausta näyttelijältä, tähti repi hänen päällään olevan mekkonsa yläosan.

- Hän tarttui rintoihini, koski reisiini ja sitten repi pikkuhousuni. Sitten hän sanoi tekevänsä minulle kehontarkastuksen, Heard kertoo pidätellen kyyneliään.

- Hän sanoi, että hän etsi huumeitaan. Pohdin, että miten joku, joka ei lainkaan käyttänyt huumeita, vaan oli niitä vastaan, piilottaisi niitä, Heard jatkaa lisäten myös huumeiden olleen heidän suhteensa yksi suurimmista ongelmista.

Heard kuvailee myös hyvin yksityiskohtaisesti hetkeä, jolloin Depp teki hänelle kehontarkastuksen.

- Sitten hän vain tunki sormensa sisääni. Minä vain seisoin siinä ja tuijotin jotain tyhmää lamppua, koska en tiennyt, mitä muuta tehdä. Joten tein niin samalla, kun hän pyöritteli sormiaan sisälläni, Heard kuvailee kyyneliään pidätellen.

People-julkaisun mukaan Heard lisää, ettei muista tarkalleen, miten hän sai nukuttua sinä yönä, tai että puhuiko hän Deppille tämän juuri tehneestä seksuaalisestä pahoinpitelystä. 

- Muistan vain halunneeni olla okei ja palata takaisin normaaliin, Heard toteaa.

Heard muistaa myös, kuinka seuraavana päivänä hän katseli ystäviään uima-altaalla, kun näyttelijä itse kävi mielessään läpi edellisen illan tapahtumia.

- Heillä oli niin hauskaa ja minä tunsin oloni niin yksinäiseksi. Kukaan ei tiennyt, mitä oli meneillään, vaan kaikilla oli hauskaa, kuten normaalisti. Joten minä vain hymyilin ja vitsailin siitä, miten sotkuiseksi asuntovaunu oli joutunut, Heard kertoo.

Kyseisen kohdan ja osan muista Heardin lausunnoista voit katsoa alta.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Amber Heardin psykologi todistaa Johnny Deppin potkaisseen entistä puolisoaan - syynä mustasukkaisuus

Lue myös: Johnny Deppin henkivartija muistelee puuttuneensa parisuhderiitaan: 'En halunnut, että häneen osuu'

Lähteet: People, YouTube

Kilpailut

Uusimmat