Kuva: AOP / EPA

Johnny Deppin henkivartija muistelee puuttuneensa parisuhderiitaan: 'En halunnut, että häneen osuu'

03.05.2022 18:45 - Riia Frost

Deppin henkivartija kertoi todistaneen sen aikaisen pariskunnan välillä paljon nimittelyä, jotka yleensä olivat lähtöisin Heardin tunteenpurkauksista aviomiestään kohtaan.

Näyttelijöiden Johnny Deppin, 58, ja Amber Heardin, 36, oikeustaistelu jatkui maanantaina 2. toukokuuta. Depp haastoi ex-vaimonsa oikeuteen kunnialoukkauksesta, jonka mukaan Heard olisi levittänyt näyttelijästä väärää tietoa väittämällä hänen olleen väkivaltainen parisuhteen aikana. Heard on myös syyttänyt Johnny Deppiä pahoinpitelystä ja tämän vuoksi Depp sai potkut Pirates of the Caribbean- ja Fantastic Beasts -elokuvista.

CBS News -julkaisun mukaan maanantaina kuultiin Deppin henkivartijaa Travis McGivernia, joka kertoi kuulleensa näyttelijöiden riidelleen useasti sen jälkeen, kun he palasivat Australiasta maaliskuussa 2015.

- En sanoisi, että se olisi ollut jokaöistä, mutta joka toinen yö ja useita kertoja viikossa he riitelivät, McGivernia tarkensi.

McGivern kertoi todistaneen sen aikaisen pariskunnan välillä paljon nimittelyä, jotka yleensä olivat lähtöisin Heardin tunteenpurkauksista Deppiä kohtaan. Lisäksi hän muisteli erästä riitaa, jossa Heard siirtyi verbaalisesta hyökkäyksestä fyysisempään muotoon.

- Näin neiti Heardin heittäneen Red Bull -tölkin, joka osui herra Deppiä selkään, McGivern kuvaili.

- Siinä vaiheessa siirryin lähemmäksi herra Deppiä. En välittänyt, että olin keskellä heidän keskusteluaan. En halunnut, että asiakkaaseeni osuu enää mitään muuta, joten seison herra Deppin rinnalla. Suullinen hyökkäys jatkui molemmilta osapuolilta, McGivern lisäsi.

Henkivartija myös muisteli Deppin olleen vihainen ja kiihtynyt ja antoi Heardin kuulla kunniansa.

- Jossain vaiheessa neiti Heard heitti jotain muuta, joko laukun, tai mitä hänellä sillä hetkellä oli. Onnistuin pysäyttämään sen, eli esine ei osunut häneen (Deppiin). Jossain vaiheessa Heard sylki hänen päälleen, McGivern kertoo.

Tähän mennessä ainoastaan Deppia on kuultu oikeudessa, mutta Heardin on tarkoitus todistaa loppuviikosta.

Pätkän McGivernin todistamisesta oikeudessa voit katsoa alta.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa julkaisun täältä.

Lue myös: Vetoomus vaatii Amber Heardin poistamista tulevasta elokuvasta - jo yli 2 miljoonaa allekirjoitusta

Lue myös: Oikeustuomari ärähti Johnny Deppin nauraville faneille - "Järjestys saliin tai muuten poistatan teidät"

Lähteet: CBS News, YouTube

Kilpailut

Uusimmat