Kuva: Julius Konttinen

Ellinoora kertoo Ed Sheeranin laittaneen hänelle viestiä Instagramissa: "Olin tästä aivan otettu"

06.05.2022 20:45 - Riia Frost

Ellinoora näyttäytyi Emma-gaalassa kukkaisessa asukokonaisuudessaan.

Voice.fi oli Emma-gaalassa haastattelemassa muun muassa muusikko Ellinooraa. Muusikko kertoo haastattelussa muun muassa kukkamaisesta gaala-asustaan sekä paljastaa, mitä Emma-gaala esityksessä on luvassa. Koko haastattelun voit kuunnella alta tai Podplaysta.

Ellinoora voitti Emma-gaalassa vuoden pop-levy -palkinnon. Erityisesti yksi Ellinooran kappale on synnyttänyt nyt suurta pöhinää, kun muusikko vierailee maailmanluokan tähden Ed Sheeranin 2step-biisin uudessa versiossa, joka julkaistiin tällä viikolla. Ellinoora kertookin, että kyseisestä versiosta saatu palaute on ollut kaunista ja hyvää.

- Jengi on tajunnut, mitä halusin sanoa. Lisäksi se biisin kokonaisuus ylipäätänsä toimii jollain omalla oudolla tavallaan, kun suomalainen haltijakieli yhdistetään englantiin ja suureen artistiin, Ellinoora kertoo.

Ellinoora myös paljastaa, etteivät he valitettavasti ole Sheeranin kanssa päivittäin yhteydessä, mutta tähti kuitenkin seuraa suomalaista laulajaa somessa.

- Hän laittoi eilen minulle viestiä Instagramissa ja kommentoi yhtä kuvaani myös julkisesti. Emme soittele joka päivä, joten olin tästä aivan otettu, Ellinoora kertoo.

- Hän on itse valinnut artistit, joiden kanssa tekee yhteistyötä ja hän on jopa kuunnellut musiikkiani, joka on ihan absurdi asia minulle. Vaikka minulla on paljon melankolisia ja tunnepitoisia kappaleita, niin hän erityisesti piti kappaleestani Nartut, joka on aika kontroversiaali biisi, Ellinoora paljastaa.

Vaikka kansainvälisestä musiikkibisneksestä on saatu nyt hyvä maistiainen, Ellinoora toteaa kuitenkin, että hänellä on vielä paljon tehtävää kotikentällään.

- Ei saisi ikinä sanoa ”ei ikinä", mutta saa nähdä, Ellinoora sanoo

- Aika näyttää, mutta kyllä mulla on täällä vielä paljon tehtävää ja rakennettavaa ja rakastan suomenkielistä musiikkia. Mutta olen ainakin oppinut tästä kokemuksesta sen, että kaikki on mahdollista ja kaikkea voi tapahtua, Ellinoora lisää.

Ellinooran ja Ed Sheeranin yhteiskappaleen voit kuunnella alta.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa sen täältä.

Voice.fi, Podplay, Iskelmä ja Radio Nova ovat kaikki osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Ellinoora muistelee häkellyttävää hetkeä, kun Ed Sheeran ehdotti yhteistyötä: "Hän oli ihan tosissaan"

Lue myös: Ellinoora tekee historiaa ja laulaa dueton megatähti Ed Sheeranin kanssa: "En tiedä, miten päin olisin"

Kilpailut

Uusimmat