Kuva: AOP

Scott Disickiä pelottaa varsinkin yksi asia Kourtney Kardashianin uuden suhteen vuoksi

11.05.2022 14:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Scott Disick ja Kourtney Kardashian erosivat vuonna 2015. Nykyään Kardashian on kihloissa rumpali Travis Barkerin kanssa.

Scott Disick, 38, on seurannut vierestä mustasukkaisena, mutta hyväksyväisenä, hänen eksänsä Kourtney Kardashianin, 43, ja Kardashianin uuden kihlatun Travis Barkerin, 46, elämää. The Kardashians -sarjan viidennessä jaksossa Disick kertoo avoimesti Khloé Kardashianille siitä, millaisia tuntemuksia kihlaus hänessä aiheutti.

- Se ei ollut suuri yllätys, sillä he olivat käyttäytyneet jo avioparin lailla. Jos elämäni olisi ollut eri tilanteessa, kun kuulin uutisesta, luulen, että elämäni olisi ollut ohi, Disick sanoo

Disick on iloinen, että Kourtneylla on nyt joku, "joka pitää hänestä hyvää huolta". Eräs asia Disickiä kuitenkin huolettaa: Entä jos hänet ajetaan nyt kauemmaksi perheen läheisyydestä, kun Kourtneyllä on uusi kumppani?

- Kourtneyllä ja Travisilla on tietenkin oma elämänsä. En kuitenkaan halua, että minua ja lapsiani ajetaan perheestä kauemmaksi. En halua menettää sitä, mitä olemme yhdessä saaneet aikaan, Disick pohtii Khloélle.

Kourtney Kardashian ja Travis Barker. (kuva: AOP)

Disick seurusteli useita vuosia Kourtney Kardashianin kanssa ja pariskunta sai kolme yhteistä lasta. He erosivat vuonna 2015.

Disick ja Khloé Kardashian ovat olleet pitkään läheisiä ystäviä. Vastikään hämmennystä herätti flirttaileva viesti, jonka Disick oli Khloélle kirjoittanut. Voit lukea lisää täältä.

Lue myös: Scott Disick avoimena Kourtney Kardashianin ja Travis Barkerin kihlauksesta - "Ei ollut yllätys"

Lue myös: Scott Disick flirttaili Khloé Kardashianille - Kourtney Kardashian hämmentyi tilanteesta

Lue myös: Khloé Kardashian myöntää olevansa vaikeassa paikassa Kourtneyn Kardashianin ja Scott Disickin erossa

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat