Kuva: AOP

Halsey kertoo somessa hänen terveydentilansa heikentyneen raskauden myötä - "Etsin yhä vastauksia"

11.05.2022 20:15 - Riia Frost

Halsey rauhoittelee huolestuneita fanejaan ja kertoo pystyvänsä lähtemään Love and Power -kiertueelleen hänelle laaditun hoitosuunnitelman avulla.

Laulaja ja lauluntekijä Halsey, 27, sai esikoisensa heinäkuussa 2021, mutta kertoo Instagram-tarinoissaan hänen terveydentilansa heikentyneen raskautensa myötä. USA Today -julkaisun mukaan artisti on viettänyt viime aikoina paljon aikaa sairaalassa, ja nyt hän kertoo viimeinkin faneilleen, mistä oikein on kyse.

- Terveyteni on muuttunut paljon sen jälkeen, kun tulin raskaaksi ja synnytin. Aloin tulla todella, todella sairaaksi. Olen ollut sairas suurimman osan aikuiselämästäni, mutta se alkoi pahentua, Halsey avaa.

Halsey kertoo omin sanoin olleensa useiden lääkärien tutkittavana ja hänelle on todettu Ehlers-Danlosin syndrooma (EDS), Sjögrenin syndrooma, syöttösoluaktivaatio-oireyhtymä sekä Posturaalinen ortostaattinen takykardia -oireyhtymä (POTS).

- Etsin yhä vastauksia joidenkin näiden sairauksien aiheuttajiin, Halsey kertoo.

Halsey myös rauhoittelee huolestuneita fanejaan ja kertoo pystyvänsä lähtemään Love and Power -kiertueelleen hänelle laaditun hoitosuunnitelman avulla.

- Pidän teidät fanit ajantasalla, koska tiedän, että osa teistä on seurannut sydänmonitoriani ja nähnyt minun olevan kipeä jatkuvasti. Enkä halua kenenkään olevan huolissaan minusta. Olen tällä hetkellä hoitosuunnitelmassa ja olen kiertueeni harjoituksissa.

- Se pitää ajatukseni muualla ja kehoni terveenä. Lisäksi saan nähdä teitä, enkä ole käynyt kiertueella pitkään aikaan. En vain kykene enää tekemään kiertueita samalla tavalla kuin ennen, Halsey lisää.

Halsey tunnetaan muun muassa hiteistään Without Me, You Should Be Sad ja Colors.

(kuva: AOP)

Lue myös: Halsey joutui lähtemään Grammy-gaalasta kesken kaiken - "En voi kovin hyvin"

Lue myös: Halsey julkaisi ensimmäisen kasvokuvan esikoislapsestaan - otos keräsi heti hurjan tykkäysmäärän

 Lähteet: Instagram, USA Today

Kilpailut

Uusimmat