Kuva: AOP

Madonna poseeraa erikoisessa taidevideosarjassa: "Robottituhatjalkainen ryömii ulos vaginastani"

12.05.2022 19:45 - Riia Frost

Mother Of Creation -taideteossarja koostuu kolmesta videosta, joiden teemana on Madonnan mukaan luominen ja äitiys.

Pop-kuningatar-titteliä kantava laulaja Madonna, 63, poseeraa erikoisessa taidevideosarjassa. Madonna ilmoitti Instagram-tilillään 10. toukokuuta olevansa osa digitaiteilija Beeblen, 40, virtuaalitaideteossarjaa. Kyseinen Mother Of Creation -projekti on Madonnan ja Beeblen ensimmäinen yhteinen.

- Haluan vain sanoa, että se on ollut mielenkiintoinen matka. Olemme työskennelleet projektin parissa tasan vuoden, Madonna kertoo videojulkaisussaan.

- Halusimme tehdä jotain, joka on täysin yhteydessä luomiseen ja äitiyteen. Jokainen video alkaa sillä, että minä synnytän. Oli se sitten niin, että istun tankin päällä post-apokalyptisessä kaupungissa, tai että makaan sairaalan sängyllä. Teen videolla sitä, mitä naiset ovat tehneet aikojen alusta saakka, eli synnytän. Mutta eksistentiaalisesta kulmasta katsottuna, synnytän taidetta ja luovuutta, mitä ilman olisimme hukassa, Madonna lisää.

Madonna julkaisi seuraavana päivänä jatko-osavideon, jossa hän kertoo lisää taideteoksesta ja siitä, miten se saattaa kummastuttaa joitakin ihmisiä.

- Ei tapahdu kovin usein sitä, että robottituhatjalkainen ryömii ulos vaginastani, Madonna toteaa.

- On tärkeää, että ihmiset kuitenkin tietävät, kuinka videota tehdessä käytiin paljon keskusteluja, ja että teokset on tehty ajatuksella, Madonna lisää.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa ensimmäisen videojulkaisun täältä.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa toisen videojulkaisun täältä.

Kyseiset Mother Of Creation -taideteosvideot julkaistiin keskiviikkona ja ne ovat juurikin sitä, miten Madonna niitä kuvailee: synnytysvideoita. Videosarjassa on kolme taidevideota: Mother Of Technology, Mother of Evolution ja Mother of Nature. Kaikissa 3D-videoissa nuorekas Madonna makaa alasti eri paikoissa. Madonnan ilme ei värähdäkään, kun hänen alapäästään tulee ulos perhosia, robottituhatjalkaisia ja jopa kokonainen puu. Lisäksi videoiden aikana Madonna puhuu omalla äänellään muun muassa naisellisuudesta ja maapallosta.

”Miten tämä voi olla Instagramissa?”

Ennen videon julkaisua Madonnan fanit kehuivat idoliaan muun muassa nerokkaasta taideteosteemasta. Videon tullessa julki moni faneista oli järkyttynyt teosten sisällöstä, eivätkä he antaneet kovin hyvää palautetta niistä. Mother of Nature -video julkaistiin huutokauppa Superraren Instagram-tilillä ja osa faneista kummasteli sitä, miten alastoman virtuaali-Madonnan annetaan olla vapaana Instagram-somepalvelussa.

”Nyt riittää, poistan Instagram-tilini”, yksi toteaa.

”Madonna näyttää mauttomalta ja esihistorialliselta”, toinen kommentoi.

”Miten tämä on Instagramissa?” kolmas kummastelee.

”Kertokaa joku Madonnalle, että hänen täytyy trimmata puskansa”, neljäs vitsailee.

”Lähettiköhän Madonna Beeblelle jotain viittauskuvia?”, viides pohtii.

"Täällä on lapsia!", Kuudes kirjoittaa vedoten, miten alaikäisetkin käyttävät somea.

Madonna on ennenkin hämmentänyt fanejaan esimerkiksi somejulkaisuillaan, joissa monet fanit ja julkkikset spekuloivat laulajan käyttäneen paljon kuvanmuokkausta. Madonna ei ole toistaiseksi kommentoinut taideteossarjasta vyörynneeseen palautteeseen.

Beeblen ja Madonnan yhteiset taideteokset ovat tällä hetkellä myynnissä Superrare-huutokauppasivustolla. Superraren mukaan taideteoksista saadut tuotot menevät hyväntekeväisyyteen.

Tällä hetkellä Mother of Technology -videosta, jossa Madonna synnyttää tuhatjalkaisia luonnossa, on tarjottu noin 12,1 tuhatta euroa. Mother of Evolutionista, eli apokalyptisestä taidevideosta, on tarjottu tällä hetkellä tismalleen saman verran, mutta Mother of Nature -taidevideosta on tähän mennessä jätetty suurin tarjous, eli noin 27 tuhatta euroa. Huutokauppa on käynnissä perjantaihin 13. toukokuuta asti.

Kummastusta herättäneen Mother of Nature -taideteosvideon voit katsoa alta, mutta huomioithan, että video ei sovi herkille katsojille. 

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa julkaisun täältä.

Lue myös: Madonnan somejulkaisu hämmentää faneja: "Et näyttänyt tuolta viime yönä"

Lue myös: Madonnan ulkonäkökritiikki saa jatkoa - nyt kohteena musiikkivideo

Lähteet: Superrare, Instagram

Kilpailut

Uusimmat