Kuva: AOP / Petri Saarelainen

Podcast: Diilistä tuttu miljonääri Noora Fagerström puhuu niukoista ajoistaan - lopulta elämä muuttui

14.05.2022 09:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Noora Fagerström kertoo avoimesti elämästään ja urastaan Aki Linnanahde Talk Show -podcastin haastattelussa.

Yrittäjä ja enkelisijoittaja, miljonääri Noora Fagerström on tullut koko kansalle tutuksi suositusta Diili-ohjelmasta, jossa hän toimii Jaajo Linnonmaan neuvonantajana ja kumppanina.

Fagerström puhuu avoimesti elämästään, rahasta ja urastaan Aki Linnanahteen juontamassa Aki Linnanahde Talk Show -podcastissa. Linnanahde esimerkiksi kysyy, mitä raha merkitsee Fagerströmille.

- Vapautta, Fagerström vastaa ytimekkäästi.

- Minulla on semmoinen lapsuus, että olen lähtöisin melko köyhistä olosuhteista ja rahaa ei ollut. Halusin itse, että lapseni kokevat toisenlaisen lapsuuden ja haluan mahdollistaa heille tiettyjä asioita, vaikka tietenkin oma lapsuuteni oli onnellinen. Ajattelin, että minun on pakko pärjätä elämässä ja tehdä rahaa. Jos ei muuta, niin tekemällä vaikka viittä eri työtä, hän jatkaa.

Fagerström oli uransa alussa kova tekemään töitä, mutta rahaa ei ollut. Vihdoinkin oma yritys, Jungle Juice Bar, tuotti tulosta.

- Menin pullokuiteilla kauppaan, välillä tiettyjä ostoksia täytyi jättää koriin, eikä esikoiselle ollut varaa ostaa vaunuja. Otimme paljon lainaa, että saimme firmassa maksettua palkkoja.

- Elämä muuttui, kun pääomasijoittaja tuli mukaan noin viisi vuotta sitten ja lainat saatiin maksettua. Se tunne oli uskomaton.

Kauppahinta ei ole julkinen, mutta sen verran Fagerström paljastaa, että kyse on miljoonista.

- Itse ansaittua rahaa pitäisi Suomessa arvostaa enemmän. Me olemme vähän sellaisia, että on ok rikastua lotolla, mutta ei muuten, Linnanahde pohtii.

Voit katsoa koko jakson alta tai suoraan YouTubesta.

Lue myös: Podcast: Riku Rantala muistelee suomalaisen urheiluhistorian kenties suurinta skandaalia

Lue myös: 'Keijo Vilhunen on kustantanut Suomelle miljoonia euroja' - Aki Linnanahde kertoo uutuuskirjastaan

Kilpailut

Uusimmat