Kuva: AOP

Johnny Depp ei ole katsonut Amber Heardiin päin oikeudenkäynnin aikana - "Hän ei pysty"

17.05.2022 11:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Oikeudenkäynti entisen pariskunnan välillä on jatkunut eilen maanantaina. Oikeussalissa puitiin muun muassa sitä, miksei Johnny Depp ole katsonut entistä puolisoaan päin.

Oikeudenkäynti näyttelijä Johnny Deppin, 58, ja tämän entisen puolison, näyttelijä Amber Heardin, 36, välillä on jatkunut viikon mittaisen tauon jälkeen Heardin ristikuulustelussa.

Heardin kuulemisessa nostettiin esiin huomio, että Depp on vältellyt katsomasta entistä puolisoaan oikeudenkäynnin aikana.

- Depp ei ole katsonut sinuun kertaakaan oikeudenkäynnin aikana, eihän, Camille Vasquez, yksi Deppin asianajajista kysyy Heardilta.

Heard vastaa myöntävästi, ettei ole huomannut Deppin katsovan häntä. Sen sijaan Heard myöntää katsoneensa monta kertaa entistä puolisoaan oikeudenkäynnin aikana.

- Tiedät tarkalleen, miksei hän ole katsonut takaisin, eikö niin? Vasquez tenttaa Heardilta.

- Kyllä, tiedän, Heard myöntää.

- Hän lupasi sinulle, ettet tule enää koskaan näkemään hänen silmiään, onko tämä totta? Vasquez jatkaa, johon Heard vastaa, ettei muista onko Depp sanonut näin.

Tämän jälkeen Deppin asianajaja soittaa nauhoitteen yhdestä pariskunnan viimeisimmistä tapaamiskerroista, jossa Heard anelee entistä puolisoaan halaamaan hyvästiksi.

Heard oli kutsunut Deppin tapaamaan itseään hotellihuoneeseen San Fransiscossa vuonna 2016, siitä huolimatta, että Deppille oli määrätty lähestymiskielto entiseen puolisoonsa. Depp on aikaisemmin kertonut oikeudessa toivoneensa tuolloin, että Heard "pyörtäisi valheitaan", joita tämä oli aiemmin kertonut.

- Hän on pitänyt lupauksensa, eikö? Vasquez jatkaa.

- Tietääkseni hän ei pysty katsomaan minua, Heard vastaa.

- Hän ei katso sinua, eikö niin? Vasquez täsmentää.

- Hän ei pysty, Heard toistaa.

(kuva: AOP)

Heardin edustaja lausui aiemmin, ettei Deppillä ole riittävästi rohkeutta edes katsoa Heardiin päin.

- Mikäli Depp olisi viaton, miksi hän olisi toistuvasti pyydellyt anteeksi Heardilta ja luvannut laittaa 'hirviöt pois lopullisesti', edustaja kommentoi People-julkaisulle aiemmin toukokuussa. Hänen mukaansa Heard on pettynyt 'Deppin kyvyttömyyteen erottaa faktat fiktiosta, ja tämä näyttäisi Heardin mukaan levinneen myös Deppin edustajiin'.

- Tämä sama tiimi on niin paniikissa, että he yrittävät kynsin hampain estää todisteiden ja kuvien esittämistä, edustaja totesi tuolloin.

Depp on haastanut entisen puolisonsa oikeuteen kunnianloukkauksesta tämän kirjoitettua Washington Post lehteen esseen, jossa tämä kertoi joutuneensa perheväkivallan uhriksi. Heard ei nimennyt Deppiä tekstissään tekijäksi, mutta näyttelijä oli ilmeisen tunnistettavissa tekstin viittauksista.

Depp on kiistänyt olleensa väkivaltainen entistä puolisoaan kohtaan.

Lue myös: Johnny Depp vs. Amber Heard - kaikki, mitä tulee tietää käynnissä olevan oikeudenkäynnin taustoista

Lue myös: Johnny Deppin ja Amber Heardin oikeudenkäynti jatkuu - heitä tullaan kuulemaan seuraavaksi

Lue myös: Amber Heardin ja Johnny Deppin oikeudenkäynnissä tuskin on voittajia: "Haluan tuomion molemmille"

Lähde: People

Suosittelemme

Uusimmat