Kuva: AOP / EPA-EFE

Amber Heard syyttää Johnny Deppin asianajajia Aquaman 2 -roolin pienentymisestä: "Se on kidutusta"

17.05.2022 21:15 - Riia Frost

- Lausuntojani käytetään joka ikinen päivä, jotta minua voisi kutsua valehtelijaksi, Heard totesi oikeudenkäynnissä.

Maanantaina 15. toukokuuta näyttelijöiden Amber Heardin, 36, ja Johnny Deppin, 58, riitaisa oikeustaistelu sai jatkoa. Heardia kuultiin jälleen todistajanaitiossa, jossa näyttelijä kertoi muun muassa, miten oikeustaistelu on vaikuttanut negatiivisesti hänen näyttelijänuraansa. 

Change.org-sivustolla aloitettu kampanja vaati Heardin poistamista tulevasta Aguaman: The Lost Kindom -elokuvasta. Kyseinen vetoomus on saanut jo yli 4 miljoonaa allekirjoitusta. Toukokuun alussa uutisoitiin, miten vetoomuksen myötä Warner Bros päätyi lyhentämään Heardin ruutuaikaa kyseisessä elokuvassa merkittävästi. Näyttelijällä on tulevassa elokuvassa ruutuaikaa enää alle 10 minuuttia.

Heard sanoi, että hänen rooliaikansa väheneminen Aquaman 2 -elokuvassa tapahtui sen jälkeen, kun Deppin asianajajat väittivät näyttelijätähden lausuntoja huijauksiksi. Heard ja hänen asianajajansa yrittivät osoittaa, että Deppin lakimiesten kyseiset väitteet ovat vahingoittaneet näyttelijän uraa merkittävästi.

- Taistelin kovasti pysyäkseni elokuvassa. Minulle annettiin uudet versiot käsikirjoituksesta ja he olivat poistaneet suuren osan roolistani, Heard kertoi.

Heard myös painotti, että vaikka Deppin asianajajat väittävät muuta, niin kaikki hänen omat sanansa pitävät paikkaansa.

- Valitettavasti tämä kaikki on totta. Johnny ja minä elimme tällaista elämää. Minä elin tällaista elämää ja selvisin siitä niukasti, Heard totesi.

Lisäksi Heard myönsi, ettei hän koskaan halunnut olla osana oikeudenkäyntiä, joka pakottaa hänet käymään uudelleen läpi tuskallisia ja henkilökohtaisia kokemuksia, joita hän on yrittänyt pitää kauan salassa.

- Lausuntojani käytetään joka ikinen päivä, jotta minua voisi kutsua valehtelijaksi. Noloja ja henkilökohtaisesti vaikeita asioita, joista selvisin, käytetään jatkuvasti minua vastaan. Se on kidutusta, Heard kertoi.

- Minulla on lapsi ja haluan vain mennä elämässäni eteenpäin. Haluan, että Johnny voi myös tehdä niin. Haluan vain, että hän jättää minut rauhaan, Heard lisäsi myöhemmin.

Heard syyttää Deppiä pahoinpitelystä ja tämän vuoksi Depp sai potkut Pirates of the Caribbean- ja Fantastic Beasts -elokuvista. Depp taas haastoi ex-vaimonsa oikeuteen kunnianloukkauksesta, jonka mukaan Heard olisi levittänyt näyttelijästä väärää tietoa väittämällä hänen olleen väkivaltainen parisuhteen aikana. 

Warner Bros ei ole toistaiseksi kommentoinut Heardin roolin pienentämistä lainkaan. Heard näytteli vuoden 2018 Aquaman-elokuvassa tunnettua Mera-hahmoa.

Kyseisen kohdan Heardin kuulustelussa voit katsoa alta.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa sen täältä.

Juttu korjattu 18. toukokuuta kello 12:58.

Lue myös: Amber Heard kertoo Johnny Deppin kohdistaneen häneen seksuaalista väkivaltaa - "Repi pikkuhousuni"

Lue myös: Amber Heardin ja Johnny Deppin oikeudenkäynnissä tuskin on voittajia: "Haluan tuomion molemmille"

Lähteet: CNN, Live Now Fox / YouTube, Change.org

Kilpailut

Uusimmat