Kuva: AOP / EPA-EFE

Amber Heard perusteli, miksi läimäisi Johnny Deppiä: "Kaksi eri tilannetta"

17.05.2022 14:15 - Riia Frost

Heardia kuultiin jälleen todistajanaitiossa maanantaina 16. toukokuuta.

Oikeudenkäynti jatkuu, kun näyttelijät Johnny Depp, 58, ja Amber Heard, 36, syyttävät toisiaan väkivaltaisuudesta ja Depp erityisesti kunnianloukkauksesta. Tarkemmin sanottuna Heard syyttää Deppiä pahoinpitelystä ja tämän vuoksi Depp sai potkut Pirates of the Caribbean- ja Fantastic Beasts -elokuvista. Depp taas haastoi ex-vaimonsa oikeuteen kunnianloukkauksesta, jonka mukaan Heard olisi levittänyt näyttelijästä väärää tietoa väittämällä hänen olleen väkivaltainen parisuhteen aikana. 

Heardia kuultiin jälleen todistajanaitiossa maanantaina 16. toukokuuta. Näyttelijä kertoi kyynelehtien valamiehille uskoneensa, että jos hän ei olisi eronnut aviomiehestään, hän ei todennäköisesti olisi selvinnyt suhteesta elävänä.

- Pelkäsin niin paljon, että tämä päättyisi minun kohdaltani huonosti. En oikeasti halunnut jättää häntä ja rakastin häntä niin paljon, Heard sanoi.

Näyttelijät erosivat vuonna 2017 kahden vuoden avioliiton jälkeen. Heard kuitenkin muistelee avioliiton olleen ajoittain erittäin rakkaudentäyteistä, mutta myöhemmin parisuhde heikkeni, tehden jännitteestä ja väkivaltaisuudesta melkein normaalia.

Heard myös väitti, että Depp vahingoitti itseään yhä useammin kiistelyiden aikana.

- Riitojen aikana hän usein viilsi käsiään tai piteli veistä rintaansa varten, jotta hän saisi itsensä vuotamaan verta. Hän myös sammutti sikarit itseään vasten, Heard kertoi.

Deppin asianajajat haastoivat Heardia

Deppin asianajajat pääsivät kuulustelemaan Heardia maanantai-iltapäivänä. Yksi Deppin asianajajista Camille Vasquez haastoi Heardia kysymällä, miksi hänen väitetyistä pahoinpitelyistä koituneista vammoista oli niin vähän kuvia tai potilastietoja. Heard vastasi sanomalla, että hänen oman häpeänsä vuoksi näyttelijä ei hakenut hoitoa muualta kuin terapiasta. Lisäksi Heard sanoi luottaneensa meikkien kykyyn peittää mustelmat ja jäiden laskevan turvotusta.

Amber Heard ja Johnny Depp oikeudenkäynnissä. (kuva: AOP / EPA-EFE)

Lisäksi oikeudessa kuultiin jälleen eri äänitteitä pariskunnan riidoista. Muun muassa yhdellä ääninauhalla, joka on kuultu oikeudessa aiemmin, Heard sanoo, että hän läimäisi Deppiä. Kyseinen ääninauha on noussut viraaliksi hitiksi somessa jo ennen maanantain oikeudenkäyntiä.

- Läimäisin sinua, en lyönyt. Rakas, sinua ei lyöty, Heard sanoo äänitteessä.

- Älä kerro minulle millaista on tulla lyödyksi, Depp vastaa Heardille.

Lisäksi ääninauhalla kuullaan muun muassa Heardin kutsuvan aviomiestään pikkuvauvaksi, koska jankkasi lyönnistä jatkuvasti, ja miten Heard ottaa syyt omille niskoilleen. Heard perusteli tekonsa sillä, että hän joskus löi Deppiä viitaten heidän vahvuuksiensa eroihin, koska Johnny on häntä kookkaampi.

- Tässä klipissä on kaksi eri tilannetta, joihin Johnny ja minä vetoamme. Ensimmäisessä, kun puhun lyöneeni häntä, puhun oikeasti meidän eriarvoisuudestamme fyysisissä riidoissamme. Puhun siitä erosta, kun Johnny löi minua ja minun täytyi puolustuksesi läimäistä häntä. Tiedän niiden kahden eron ja siksi korostan sitä, Heard avasi.

- Toinen tilanne on sama keskustelu, jossa otan niin paljon vastuuta kuin voin, kuten minun täytyi. Kuten tuollaisissa vuovaikutuksissa täytyy, koska kukaan muu ei sitä tee. Johnny ei niin tekisi tai edes kykenisi siihen. Minua syytettiin kaikesta, oli se sitten esimerkiksi hänen juomisensa, huumeiden käyttönsä tai hänen väkivaltaisuutensa. Syytin myös itseäni  osallisuudesta sekä parisuhteeseen jäämisestä, ja jossain vaiheessa oli vain helpompaa ottaa syyt omille niskoilleni, Heard totesi.

Heardin koko kuulustelun voit katsoa alta.

 Mikäli linkki ei näy, voit katsoa sen täältä.

 Lue myös: Amber Heardin ja Johnny Deppin oikeudenkäynnissä tuskin on voittajia: "Haluan tuomion molemmille"

Lue myös: Johnny Depp kerää voimia piilossa mediamyllytykseltä - 'Hän nauttii voidessaan kulkea tunnistamattomana'

 Lähteet: BBC, ET /YouTube

Kilpailut

Uusimmat