Kuva: All Over Press

Courtney Love kertoo Johnny Deppin pelastaneen hänet yliannostukselta - elvytti laulajaa

24.05.2022 14:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Laulaja Courtney Loven mukaan näyttelijä Johnny Depp elvytti häntä yliannostuksen jäljiltä.

Laulaja Courtney Love, 57, kertoo näyttelijä Johnny Deppin, 58, kerran pelastaneen laulajan hengen.

Loven ystävän Instagram-tilillä julkaistussa videosarjassa laulaja kertoo yhteisestä historiastaan Deppin kanssa. Depp käy paraikaa oikeudenkäyntiä entistä puolisoaan, näyttelijä Amber Heardia, 36, vastaan.

- En halua antaa julkisia tuomioita. Kerronpa vain sen, että Johnny antoi minulle elvytystä vuonna 1995, jolloin otin yliannostuksen The Viper Roomin ulkopuolella, laulaja kertoo videolla viitaten kuuluisaan yökerhoon Hollywoodissa. Depp on aikoinaan ollut yökerhon osaomistaja. Edesmennyt näyttelijä River Phoenix menehtyi vuonna 1993 kyseisessä yökerhossa huumeiden yliannostukseen.

- Kun olin aineissa ja [tytär] Frances [Bean Cobain] joutui kärsimään siitä kaikkien niiden sosiaalityöntekijöiden kanssa, Johnny kirjoitti hänelle 13-vuotissyntymäpäivänä nelisivuisen kirjeen, jota hän [Frances] ei koskaan näyttänyt minulle, Love muistelee.

Love kertoo myös Deppin lähettäneen tyttärensä kouluun limusiineja hakemaan Loven tyttären ja tämän ystäviä katsomaan Pirates of the Caribbean -elokuvia.

- En ole itse koskaan nähnyt niitä elokuvia, mutta Frances rakasti niitä. Frances sanoi minulle: 'äiti, hän [Johnny] pelasti henkeni.' Hän on sanonut samaa uudelleenkin, laulaja jatkaa.

Videon loppupuolella Love kertoo olleensa taannoin yksi Amerikan vihatuimmista naisista, joten hänellä on runsaasti empatiaa Heardia kohtaan.

Hän kuitenkin toivoo oikeuden tapahtuvan, oli lopputulos mikä tahansa.

- Meidän tulisi olla vähemmän vahingoniloisia ja enemmän empaattisia kaikkia asianosaisia kohtaan, Love toteaa videolla.

Depp ja Heard käyvät paraikaa kunnianloukkausoikeudenkäyntiä toisiaan vastaan. Voit lukea oikeudenkäynnistä aiemmin kirjoitettuja uutisia täältä.

Lue myös: Johnny Depp vs. Amber Heard - kaikki, mitä tulee tietää käynnissä olevan oikeudenkäynnin taustoista

Lue myös: Amber Heardin ja Johnny Deppin oikeudenkäynnissä tuskin on voittajia: "Haluan tuomion molemmille"

Lähde: People

Suosittelemme

Uusimmat