Kuva: Nelonen / Petri Aho

Uudet Vain elämää -tähdet julkistettiin - mukana muun muassa Erika Vikman ja Mikko Alatalo

24.05.2022 09:45 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Kahdeksan artistia nähdään ohjelman 13:nnella tuotantokaudella.

Seuraavan Vain elämää -kauden tähdet on julkistettu. Nelosella esitettävän suosikkiohjelman kuvauksiin lähtee kahdeksan artistia esittämään uusia versioita toistensa kappaleista. Tällä kertaa kaikki artistit ovat mukana formaatissa ensimmäistä kertaa.

Mukana ovat rohkea poptähti Erika Vikman, pitkän linjan tekijä Mikko Alatalo, indiepiireissä tunnustettu laulaja-lauluntekijä Yona, räppäri Redrama, sekä suomeksi että englanniksi uraa luonut Pete Parkkonen, iskelmäkonkari Meiju Suvas, The 69 Eyes -rokkari Jyrki 69 ja pitkän uran tehnyt laulaja-lauluntekijä Tommi Läntinen.

Kahdeksikko suuntaa tänään tiistaina Hirvensalmen Satulinnaan kuvauksiin. Uusi kausi alkaa syyskuussa. Ohjelmasta nähdään jo 13. kausi. Vain elämää täyttää syksyllä pyöreitä, sillä ensimmäinen kausi esitettiin kymmenen vuotta sitten.

Edellinen Vain elämää -kausi esitettiin syksyllä 2021, ja tuolloin mukana olivat aiemmiltakin kausilta tutut Anssi Kela, Abreu, Jukka Poika, Tuure Kilpeläinen, Chisu, Suvi Teräsniska, Arttu Wiskari ja Pyhimys.

Lue myös: Suosikkiohjelma herätti Samu Haberilla ajatuksen laulaa suomeksi - "Ilmaisen itseäni paremmin"

Lue myös: Yksi lause Pyhimykselta sai Anssi Kelan havahtumaan - "Henki oli tosiaan ainutlaatuinen"

Kilpailut

Uusimmat