Kuva: AOP

Kanye West vietti isä-tytär-aikaa North Westin kanssa lounaan merkeissä - näyttäytyivät Nobussa

29.05.2022 16:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Hiljaiseloa viettänyt rap-artisti on palannut julkisuuteen. Hän muun muassa lounasti tyttärensä kanssa julkisuuden henkilöiden suosimassa näyttäytymispaikassa.

Rap-artisti Kanye West, 44, nähtiin hiljattain viettämässä laatuaikaa tyttärensä North Westin, 8, kanssa Nobu-ravintolassa. Silminnäkijän mukaan artisti näytti hyvin iloiselta yhteisestä ajasta jälkikasvunsa kanssa.

- Kanye oli selvästi hyvin iloinen viettäessään aikaa Northin kanssa. Hän ei voinut lakata hymyilemästä ja se oli todella suloista, lähde kertoo Hollywood Life -julkaisulle.

- Kanye kuunteli hyvin tarkasti kaikkia hänen tarinoitaan. He kuiskuttelivat toisilleen ja oli todella suloista nähdä heidät yhdessä, lähde jatkaa.

Lähipiiristä kerrotaan Westin olevan hyvin rakastavainen isä. Heidän kerrotaan näyttäneen kuin miltä tahansa isä-tytär-kokoonpanolta. Kaksikon kerrotaan olevan myös hyvin läheisiä.

Westin ja Northin kerrotaan nauttineen lounaastaan vartioidussa yksityistilassa.

Nobu tunnetaan julkisuuden henkilöiden näyttäytymispaikkana. West oli pukeutunut siniseen huppariin ja nahkahousuihin. Hänen epäillään yrittäneen pitää matalaa profiilia pukeutumisellaan, mutta tuloksetta. Kuuluisa artisti tunnistettiin paparazzien toimesta.

Lounashetki tapahtui vain hetki sen jälkeen, kun North oli palannut tätinsä Kourtney Kardashianin, 43, hääjuhlista Italiasta. North oli ilmeisesti ainoa Westin ja tämän entisen puolison, tosi-tv-tähti Kim Kardashianin, 41, lapsista, joka otti osaa hääjuhlaan.

Kardashian ja West erosivat helmikuussa 2021 ja West on nykyisin yhdistetty mallina ja operatiivisena johtajana työskentelevään Chaney Jonesiin, 24.

Lue myös: Kanye Westin asianajaja ilmoitti eroavansa tehtävästään - avioeroprosessi Kim Kardashianista on edelleen kesken

Lue myös: McDonald'sin pakkaukset saavat uuden ilmeen – suunnittelijana Kanye West

Lue myös: Pete Davidson mainitsi Kanye Westin ja Ariana Granden viimeisessä Saturday Night Live -esiintymisessään

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat