Kuva: AOP

Pete Davidson mainitsi Kanye Westin ja Ariana Granden viimeisessä Saturday Night Live -esiintymisessään

23.05.2022 21:15 - Iiro Myllymäki

Koomikko sanoi hyvästit suositulle ohjelmalle kahdeksan vuoden jälkeen.

Pete Davidson, 28, esiintyi viikonloppuna viimeistä kertaa yhdysvaltalaisessa Saturday Night Live -komediasarjassa. Koomikko heitti vitseihinsä mukaan viittauksia julkkiksiin, jotka ovat olleet hänen kanssaan otsikoissa viime vuosien aikana. Davidson oli mukana ohjelmassa kahdeksan vuoden ajan.

Davidson esiintyi ohjelman Weekend Update -osiossa yhdessä juontajakumppanien Colin Jostin ja Michael Chen kanssa. Hän otti heti pikaisesti esiin Kanye Westin, 44, joka on hänen nykyisen naisystävänsä Kim Kardashianin, 41, entinen aviomies.

- Hei Colin ja Che ja te miljoonat ihmiset, jotka katsotte vain nähdäksenne, otanko Kanyen esiin, Davidson aloitti puheensa ja sai yleisön nauramaan.

Tämän jälkeen Davidson ei kuitenkaan enää Westiä maininnut. Westin ja Davidsonin välit ovat olleet jäätävät, sillä West hyökkäili keväällä toistuvasti Davidsonia vastaan sosiaalisessa mediassa. West myös otti Davidsonin esiin Eazy-kappaleellaan ja biisin animoidulla musiikkivideolla hautasi miehen elävältä.

Myöhemmin Saturday Night Live -jaksossa Davidson kertoi muistojaan ohjelman tuottajasta Lorne Michaelsista. Hän muisteli muun muassa puhelua, jossa hän kertoi tuottajalle menneensä kihloihin muusikko Ariana Granden, 28, kanssa.

- Hän antaa aina parhaat neuvot. Sanoin hänelle: ”Lorne, menin juuri kihloihin Ariana Granden kanssa kahden viikon tapailun jälkeen”. Hän sanoi: ”Voi, pitele kiinni henkesi pitimiksi”, Davidson muisteli.

Pete Davidsonin ja Ariana Granden romanssi jäi lyhyeksi. (kuva: AOP)

Davidsonin ja Granden salamarakastuminen oli otsikoissa vuonna 2018. Pari alkoi seurustella toukokuussa 2018 erottuaan juuri pitkäaikaisista kumppaneistaan. Vain muutaman viikon jälkeen pari meni kihloihin, mutta jo lokakuussa parin uutisoitiin eronneen.

Pete Davidson seurustelee nykyään Kim Kardashianin kanssa. (kuva: AOP)

Lue myös: Pete Davidson jätti Saturday Night Liven - julkaisi jäähyväiset Instagramissa

Lue myös: Pete Davidson vitsaili Kanye Westistä yleisön edessä

Lue myös: Kanye West kertoo hakevansa apua - lupaa lopettaa Kim Kardashianin häiriköinnin

Lähteet: Metro, Billboard, Insider

Kilpailut

Uusimmat