Kuva: AOP

Kourtney Kardashian jakoi intiimejä kuvia häistään - viikonlopun mittainen kuvakimara

31.05.2022 10:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Tosi-tv-tähti on päivittänyt Instagram-tililleen viikonlopun ajan aktiivisesti kuvamateriaalia häähumusta.

Tosi-tv-tähti Kourtney Kardashian, 43, vietti viikko sitten goottihenkisiä hääjuhlia Italian auringon alla yhdessä puolisonsa, muusikko Travis Barkerin, 46, kanssa. Kardashian on jakanut sosiaaliseen mediaan kuvamateriaalia häistään aiemminkin, mutta lisämateriaalia on ollut jälleen luvassa seuraajille.

Kardashian aloitti viikonlopun mittaisen kuvakimaran jakamalla mustavalkoisia kuvia häiden vietosta Italiassa.

"Kippis ikuisuudelle", tosi-tv-tähti iloitsee julkaisussaan.

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Seuraava kuvasarja tarjoili kuvakoosteen häitä edeltävältä päivältä, jolloin Kardashian nähtiin mustassa Dolce & Gabbanan minimekossa ja pienessä mustassa hunnussa, jota reunusti sininen pitsireunus.

"Elämä on kaunista", tosi-tv-tähti kirjoittaa italiaksi julkaisussaan.

Italiassa vietetyt hääjuhlat olivat pariskunnan kolmannet häät. Ensimmäisen kerran pariskunta avioitui kostean illan päätteeksi Las Vegasissa, mutta liitto ei ollut virallinen, sillä pariskunnalla ei ollut esittää vihkipaikalla esteettömyystodistuksiaan.

Vain viikko ennen Italiassa pidettyä hääjuhlaa pariskunta suuntasi oikeustalolle virallistamaan avioliittonsa. Läsnä olivat ainoastaan Kardashianin isoäiti ja Barkerin isä.

"Kaksi viikkoa sitten tänä päivänä, ajoimme oikeustalolle virallistamaan avioliittomme ennen hääseremoniaamme Italiassa", Kardashian kirjoittaa julkaisussaan.

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Barker ja Kardashian ovat olleet ystäviä vuosien ajan, ennen kuin heidän välilleen syntyi romanssi. Kaksikko kertoi julkisuuteen seurustelustaan helmikuussa 2021 ja Barker kosi puolisoaan lokakuussa 2021.

Lue myös: Kourtney Kardashian ja Travis Barker viettivät häitä Italiassa - jakoivat kuvia sosiaaliseen mediaan

Lue myös: Kourtney Kardashian ja Travis Barker virallistivat avioliittonsa - häät lähipiirin läsnäollessa

Kilpailut

Uusimmat