Kuva: AOP

Stranger Things -tähti näki fanien hehkuttamasta hirviöstä toisenkin puolen - "Se oli hauskaa"

02.06.2022 08:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Stranger Things -sarjan uudella tuotantokaudella nähdään uusi hirviö.

Juttu sisältää juonipaljastuksia Stranger Things -sarjan neljännestä tuotantokaudesta.

Scifi-kauhusarja Stranger Thingsin odotettu neljäs tuotantokausi alkoi Netflixissä 27. toukokuuta. Uusi tuotantokausi on huomattavasti pelottavampi kuin aikaisemmat ja tästä myös näyttelijät varoittivat ennen julkaisua.

Yksi faneilta kehuja saanut hahmo on hirviö Vecna, joka on saanut inspiraatiota 1980-luvun kauhuelokuvista sekä Game of Thronesin Night Kingistä. Stranger Thingsin uusi näyttelijätähti Joseph Quinn, 29, kertoo People-julkaisun haastatettelussa, että vaikka Vecna oli hirvittävä myös kuvauksissa, näki hän hahmosta toisenkin puolen. Vecnaa näyttelee Jamie Campbell Bower.

- On niin hauskaa, koska kamerassa hän on todella pelottava ja sitten kuvaustauoilla näet, kuinka hirviön massiiviset sormet tarttuvat tupakkaan. Kun tuollainen hahmo nauttii ajastaan ja juo esimerkiksi jääkahvia, niin se näyttää aika erikoiselta, Quinn nauraa.

Vecna. (kuva: YouTube / Netflix)

Vecna esimerkiksi näkyy tuotantokauden trailerin lopussa. Voit katsoa trailerin alta tai tästä.

Stranger Things on Dufferin veljesten luoma yhdysvaltalainen scifi-kauhusarja, joka julkaistiin Netflixissa vuonna 2016. Sarja sijoittuu kuvitteelliseen Hawkinsin kaupunkiin, missä 12-vuotias Will katoaa mystisissä olosuhteissa

Lue myös: Stranger Things -luojat paljastavat, mitkä kauhuelokuvat inspiroivat suosikkisarjaa

Lue myös: Stranger Thingsin uutta kautta pidetään niin häiritsevänä, että se saa sisältövaroituksen

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat