Kuva: AOP

Amber Heard hävisi oikeustaistelun Johnny Deppiä vastaan - 'Edes todisteet eivät riittäneet Deppin vaikutusvaltaa vastaan'

02.06.2022 10:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Heard julkaisi lausunnon Instagram-tilillään, jossa hän kertoo olevansa pettynyt oikeudenkäynnin lopputulemaan.

Näyttelijä Amber Heardin, 36, ja tämän entisen puolison, näyttelijä Johnny Deppin, 58, kuuden viikon mittainen kunnianloukkausoikeudenkäynti on tullut päätökseensä.

Uutisoimme aiemmin valamiehistön tulleen siihen lopputulokseen, että Heard syyllistyi Deppin kunnianloukkaukseen, ja joutuu täten maksamaan entiselle puolisolleen noin 14 miljoonan euron suuruisen vahingonkorvauksen.

Myös osa Heardin kunnianloukkaussyytteistä hyväksyttiin. Tämän vuoksi myös Depp tuomittiin maksamaan Heardille lähes kaksi miljoonaa euroa vahingonkorvauksia.

Heard kertoo pian oikeudenkäynnin päättymisen jälkeen julkaisemassaan lausunnossa olevansa pettynyt oikeudenkäynnin lopputulokseen.

"Pettymystäni ei voi sanoin kuvailla. Sydämeni on särkynyt, ettei edes valtava määrä todisteita riittänyt entisen puolisoni suhteetonta voimaa, vaikutusta ja vaikutusvaltaa vastaan.

Vielä pettyneempi olen siihen, mitä tämä tuomio tarkoittaa muille naisille. Se on takaisku. Se kääntää kelloa takaisin siihen aikaan, kun niitä naisia, jotka puhuivat ääneen, voitiin julkisesti häpäistä ja nöyryyttää. Se kääntää kelloa taaksepäin ajatuksesta, että naisiin kohdistuvaan väkivaltaan tulisi suhtautua vakavasti.

Uskon Johnnyn asianajajien onnistuneen saamaan valamiehistön jättämään huomiotta sananvapauden avainkohdat, kuten myös ne todisteet, jotka olivat ratkaisevassa asemassa siinä, että voitimme Isossa-Britanniassa.

Olen surullinen, että hävisin jutun. Vielä surullisempi siitä, että näytän menettäneen oikeuden, jonka luulin minulla amerikkalaisena olevan - oikeus puhua vapaasti ja avoimesti", Heard kirjoittaa julkaisussaan.

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Myös Depp julkaisi Instagramissa lausunnon omalta kantiltaan. Hän kertoo lausunnossaan saaneensa elämänsä takaisin ja totuuden tapahtumista tulleen vihdoin julki.

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Heard ja Depp erosivat vuonna 2016. Heard haki avioeron yhteydessä myös lähestymiskieltoa entiselle aviomiehelleen vedoten perheväkivaltaan. Depp kiisti tuolloin syytökset.

Voit lukea oikeudenkäynnistä aiemmin kirjoitetut uutiset täältä.

Lue myös: Johnny Deppin ja Amber Heardin oikeudenkäynnin tulos selvillä - "Sain elämäni takaisin"

Lue myös: Johnny Depp vs. Amber Heard - kaikki, mitä tulee tietää käynnissä olevan oikeudenkäynnin taustoista

Lue myös: Elon Musk tiivistää Johnny Deppin ja Amber Heardin oikeudenkäynnin kahteen lauseeseen - "Toivon heidän jatkavan eteenpäin"

Kilpailut

Uusimmat