Kuva: AOP

Elon Musk tiivistää Johnny Deppin ja Amber Heardin oikeudenkäynnin kahteen lauseeseen - "Toivon heidän jatkavan eteenpäin"

30.05.2022 09:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Elon Musk seurusteli taannoin Amber Heardin kanssa. Nyt hän toivoisi entisen puolisonsa voivan jatkaa eteenpäin oikeudenkäynnin päätyttyä.

Teknologiamiljardööri Elon Musk, 50, summaa näyttelijä Johnny Deppin, 58, ja tämän entisen puolison, näyttelijä Amber Heardin, 36, välisen oikeudenkäynnin kahteen lauseeseen Twitterissä.

Omaa nimeään kantavan podcastin juontajana tunnettu Lex Friedman, 35, jakoi Twitterissä viisi pointtia näyttelijäkaksikon välisestä oikeudenkäynnistä.

"Viisi pointtiani Johnny Deppin ja Amber Heardin välisestä oikeudenkäynnistä: 1. Kuuluisuus on huume (joillekin). 2. Psykiatrien ja asianajajien ammattitaidoissa on rajua vaihtelua. 3. Ihminen kykenee valehtelemaan miljoonille ihmisille. 4. Rakkaus voi olla sotkuista. 5. Mega-pintti viiniä", Friedman sanailee sosiaalisessa mediassa.

"Toivon heidän jatkavan eteenpäin. Parhaimmillaan he ovat molemmat uskomattomia", Musk vastaa podcast-juontajan julkaisuun.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Heard ja Musk yhdistettiin toisiinsa vuonna 2016. Pariskunta erosi toisistaan elokuussa 2017 kertoen eron syyksi kummankin osapuolen kiireiset aikatulut. Kaksikon välillä kuitenkin rakkaus leimahti hetkellisesti uudelleen tammikuussa 2018, mutta he erosivat uudelleen vain kuukautta myöhemmin.

People-lehden saamien tietojen mukaan Depp väitti Muskin vierailleen Deppin ja Heardin yhteisessä asunnossa sillä välin, kun Depp itse oli ulkomailla.

Muskin edustaja on kommentoinut asiaa.

- Elon ja Amber alkoivat tapailla vasta toukokuussa 2016, ja silloinkin tapaamisia oli harvoin. Heidän suhteensa muuttui romanttiseksi vasta myöhemmin, edustaja on kommentoinut.

Depp ja Heard erosivat toukokuussa 2016, jolloin Heard jätti avioerohakemuksen. Hän haki myös lähestymiskieltoa entiselle puolisolleen perheväkivaltaan vedoten. Depp kielsi tuolloin pahoinpitelysyytökset. Entinen aviopari sopi avioerostaan ilman oikeudenkäyntiä elokuussa 2016.

Voit lukea kaikki oikeudenkäynnistä aiemmin kirjoitetut uutiset täältä.

Lue myös: Elon Musk ei saavu Amber Heardin ja Johnny Deppin oikeudenkäyntiin

Lue myös: Elon Muskin uskotaan lahjoittaneen Amber Heardin nimissä puoli miljoonaa ihmisoikeusjärjestölle

Lue myös: Johnny Depp vs. Amber Heard - kaikki, mitä tulee tietää käynnissä olevan oikeudenkäynnin taustoista

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat