Kuva: AOP / Shutterstock

Kourtney Kardashian ja Travis Barker asuvat erillään - suunnittelevat yhteistä kotia

09.06.2022 09:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Kolmesti häitään viettänyt pariskunta ei asu vielä saman katon alla, mutta kaksikon kerrotaan suunnittelevan talouksiensa yhdistämistä.

Tosi-tv-tähti Kourtney Kardashian, 43, ja muusikko Travis Barker, 46, ovat valmiita tekemään lisää muutoksia elämässään. Vastikään naimisiin mennyt pariskunta asuu tällä hetkellä naapureina Kalifornian Calabasissa. Kardashianin lähipiiristä kuitenkin kerrotaan, että pariskunta haluaisi muuttaa saman katon alle.

- Heidän seuraava askeleensa on löytää yhteinen loppuelämän koti, jotta he pääsisivät aloittamaan yhteisen matkansa siellä, sisäpiiristä sanotaan.

- Vaikka he molemmat rakastavat kotejaan, he todella toivovat pääsevänsä muuttamaan uuteen paikkaan, jossa he voisivat kerryttää uusia muistoja aviopuolisoina, sisäpiiriläinen jatkaa.

Pariskunnan yhteinen koti tulisi olemaan koti myös Kardashianin kolmelle lapselle. Niin ikään myös Barkerin kaksi lasta sekä tytärpuoli asuisivat yhteisessä kodissa.

Lähde kuitenkin kertoo, että pariskunnalla ei ole kiire uuden asumuksen kanssa.

- He suunnittelevat rakentavansa oman kotinsa. Se olisi erityinen, sillä pariskunta voisi rakentaa juuri tarpeitaan vastaavan tilan, jossa olisi riittävästi huoneita heidän lapsilleen, jotta näillä olisi omat kylpyhuoneet ja mukavat oltavat, lähde toteaa.

Kardashian ja Barker viettivät muutama viikko sitten näyttäviä hääjuhlia Italiassa. Huhtikuussa pariskunta meni naimisiin kostean illan päätteeksi Las Vegasissa, mutta kaksikolta puuttuivat esteettömyystodistukset, joten liitto ei ollut virallinen. Viikko ennen Italian häitään pariskunta virallisti avioliittonsa pienessä seremoniassa, jossa oli pariskunnan lisäksi läsnä ainoastaan Barkerin isä ja Kardashianin isoäiti.

Lue myös: Kourtney Kardashian jakoi intiimejä kuvia häistään - viikonlopun mittainen kuvakimara

Lue myös: Kourtney Kardashian ja Travis Barker virallistivat avioliittonsa - häät lähipiirin läsnäollessa

Lue myös: Travis Barkerin eksä kommentoi Kourtney Kardashianin ja Barkerin hääjuhlia

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat