Kuva: AOP / EPA-EFE

Justin Bieber jakoi tilannepäivityksen kasvohalvauksestaan - "Myrsky menee ohi"

15.06.2022 23:15 - Iiro Myllymäki

Laulaja kertoo saaneensa tukea uskostaan.

Kerroimme aiemmin, että Justin Bieber, 28, joutui siirtämään keikkojaan saatuaan kasvohalvauksen. Kyse on Ramsay Huntin oireyhtymästä, jossa virus on iskenyt hänen kasvojensa hermoihin ja saanut oikean puolen hänen kasvoistaan halvaantumaan. Mies kertoi asiasta faneilleen videolla. Videolta näkyi, että Bieber ei pystynyt räpyttämään oikeaa silmäänsä tai hymyilemään kasvojensa oikealla puolella.

Nyt Bieber on jakanut tilannepäivityksen voinnistaan.

Laulaja kertoo saaneensa voimaa uskostaan.

”Joka päivä on mennyt paremmin, ja kaiken epämukavuuden keskellä olen saanut voimaa hänestä, joka on luonut minut ja tuntee minut. Olen saanut muistutuksen siitä, että hän tuntee minut kokonaan”, Bieber kirjoittaa Instagramin tarinoissaan Metro-julkaisun mukaan.

Uskoon tukeutuminen on tuonut miehelle turvaa epävarmuuden keskellä.

”Tämä perspektiivi on antanut minulle rauhaa tämän kamalan myrskyn keskellä. Tiedän, että myrsky menee ohi, mutta tällä välillä Jeesus on mukanani”, Bieber päättää kirjoituksensa.

Terveydentilansa takia Bieber joutui perumaan tälle viikolle kaavaillut New Yorkin -keikkansa. Bieberin on määrä tulla Suomeen esiintymään 9. elokuuta. Keikka nähdään Helsingissä Kaisaniemessä.

Lue myös: Justin Bieberillä kasvohalvaus - aiheuttajana virus

Lue myös: Justin Bieber paljastaa kokeneensa hermoromahduksen - "Luulin avioliiton korjaavan ongelmani"

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat