Kuva: AOP

Chris Evans reagoi kritiikkiin Lightyear-elokuvan naispariskunnasta: "Ne ihmiset ovat idiootteja"

17.06.2022 11:15 - Riia Frost

Buzz Lightyear -hahmon ääninäyttelijä Chris Evans suosittelee ihmisiä jättämään huomiotta kaikki ne ihmiset, jotka reagoivat negatiivisesti homoseksuaaleihin.

Muun muassa Marvelin Captain America -supersankarina tunnettu näyttelijä Chris Evans, 41, ääninäyttelee tunnettua Buzz Lightyear -hahmoa Disney Pixarin uudessa elokuvassa Lightyear. Kyseinen elokuva nostatti kohun jo ennen ensi-iltaansa kohtauksestaan, jossa kaksi samaa sukupuolta olevaa henkilöä suutelee toisiaan. Kyseisen kohtauksen vuoksi elokuva kiellettiin Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa sekä joissakin Lähi-idän ja Aasian maissa.

Reuters-julkaisun haastattelussa Evans kutsuu kyseisen kohtauksen kritisoijia typeriksi ja toteaa tällaisten ihmisten olevan aina ihmiskunnan kasvun tiellä.

- Totuus on, että ne ihmiset ovat idiootteja, Evans toteaa jo heti alkuun.

- Ihmisen tarina on jatkuvaa sosiaalista edistymistä ja kasvua ja se tekee meistä hyviä. Ja kun se edistyminen tapahtuu, niin tulee aina olemaan ihmisiä, jotka pelkäävät ja ovat epätietoisia sekä yrittävät pitää kiinni menneistä. Mutta ne ihmiset tulevat kuolemaan sukupuuttoon kuin dinosaurukset, Evans lisää.

Lisäksi Evans suosittelee kaikkia jättämään huomiotta ne henkilöt, jotka reagoivat negatiivisesti HLBTIQ+-ihmisiin.

- Luulen siis, että tavoitteena on olla kiinnittämättä heihin huomiota ja sen sijaan marssia eteenpäin ja syleillä kasvua, joka tekee meistä ihmisiä, Evans toteaa.

Disney oli aluksi poistanut kahden naisen välisen suudelman elokuvastaan, mutta siitä nousseen kohun vuoksi yritys lisäsi sen myöhemmin takaisin. Evans kertoi aiemmin Variety-julkaisussa, miten iloinen hän on siitä, että Disney päätti lopulta palauttaa kohtauksen elokuvaansa.

- On haastavaa olla turhautumatta siihen, että tämä on edes keskustelun aihe, ja että tämä on jokseenkin uutinen. Tavoitteena on, että voimme mennä siihen pisteeseen, että tämä on normi, eikä sen tarvitse olla mikään tuntematon asia, Evans totesi.

Lightyear saa ensi-iltansa 17. kesäkuuta. Pätkän Evansin haastattelusta Reuters-julkaisussa voit katsoa alta.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Pixar-leffasta poistettiin kahden naisen suudelma - kohu sai aikaan täyskäännöksen

Lue myös: Marvel-tähti Chris Evans ajoi viiksensä - Nasa esitti kysymyksen

Lähteet: Daily Mail, Reuters

Kilpailut

Uusimmat