Kuva: AOP / Shutterstock

Demi Moore julkaisi ensimmäiset yhteiskuvat uuden puolisonsa kanssa - suhde on nyt Instagram-virallinen

17.06.2022 16:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Näyttelijä on yhdistetty New Yorkissa vaikuttavaan huippukokkiin jo maaliskuusta alkaen.

Näyttelijä Demi Moore, 59, jakoi ensimmäisen yhteiskuvan itsestään uuden puolisonsa, huippukokki Daniel Hummin, 46, kanssa. Romanttisissa yhteiskuvissa kaksikko halailee ja Humm painaa huulensa näyttelijän otsalle.

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Pariskunta on viettänyt aikaa yhdessä myös tennisturnauksesta nauttien. Moore julkaisi Instagram-tilillään yhteiskuvan itsestään ja Hummista. Myös Mooren lemmikkikoira Pilaf oli mukana kisakatsomossa.

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Mooren edustaja ei ole kommentoinut pariskunnan välistä suhdetta, mutta People-lehti uutisoi kaksikon välisestä suhteesta maaliskuussa. Moore ja Humm nähtiin viettämässä aikaa muun muassa Pariisin muotiviikolla.

Humm tunnetaan erityisesti Eleven Madison Park -ravintolastaan, joka on kolmen Michelin-tähden ravintola. Se on myös listattu yhdeksi maailman parhaimmista ravintoloista. Hän on myös perustanut NoMad-ravintolat New Yorkiin ja Los Angelesiin. Hänellä on myös Lontoossa ravintola. Humm on tämän lisäksi kirjoittanut useita keittokirjoja.

Huippukokki on ollut myös mukana perustamassa ReThink Food -järjestelmää, jonka avulla pyritään kehittämään entistä tasapuolisempaa ja kestävämpää ruokajärjestelmää.

Moore on ollut aiemmin naimisissa muusikko Freddy Mooren kanssa. Heidän liittonsa kesti vuodesta 1980 vuoteen 1985. Kaksi vuotta eron jälkeen näyttelijä avioitui Bruce Willisin kanssa, ja heillä on liitostaan kolme lasta. Heidän liittonsa päättyi vuonna 2000. Vuonna 2005 Moore meni naimisiin Ashton Kutcherin kanssa. Pari erosi kuitenkin vuonna 2013.

Lue myös: Demi Mooren uusi rakas paljastui - deittailee huippukokkia

Lue myös: Bruce Willis täytti 67 vuotta - entinen vaimo onnitteli lämpimin sanoin

Lue myös: Ex-pari Demi Moore ja Bruce Willis viettivät karanteenia yhdessä - nyt Moore kommentoi tilannetta

Lähde: People

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat