Kuva: Shutterstock

X Factor -kilpailijan puoliso menehtyi hääpäivänä - pariskunta ei ehtinyt alttarille saakka

22.06.2022 09:45 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Muusikko Tom Mannin puoliso, tanssijana tunnettu Danielle Hampson on menehtynyt varhain lauantaiaamuna 18. kesäkuuta.

X Factor -kilpailussa kisanneen Tom Mannin, 28, puoliso, tanssijana tunnettu Danielle Hampson, on menehtynyt 34-vuotiaana. Mann kertoo puolisonsa menehtyneen lauantaina, jonka oli tarkoitus olla heidän hääpäivänsä. Kuolinsyytä ei ole vielä kerrottu julkisuuteen.

"En voi uskoa, että kirjoitan tätä, mutta rakas Danini - paras ystäväni, kaikkeni ja elämäni rakkaus - on menehtynyt varhain lauantaiaamuna 18. kesäkuuta", Mann kirjoittaa Instagram-julkaisussaan. Mustavalkoisessa kuvassa esiintyy Hampson yhdessä pariskunnan Bowie-pojan kanssa.

"Tämän piti olla elämämme onnellisin päivä, mutta se päättyi peruuttamattomaan sydänsuruun. Olen itkenyt loputtomasti. Emme koskaan ehtineet alttarille saakka; päässeet lausumaan valojamme tai tanssimaan ensimmäistä tanssiamme, mutta tiedän sen, että olit minun koko maailmani ja paras asia, mitä minulle on koskaan tapahtunut. Aion käyttää tätä sormusta, jota minun oli aina tarkoituskin käyttää, merkkinä ehdottomasta rakkaudestani sinua kohtaan", Mann jatkaa.

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

"Ajattelen sinua jatkuvasti... Olet todella vahva. Olen aina paikalla sinua varten. Rakastan sinua", laulaja Ellie Goulding, 35, kommentoi julkaisua.

"Sydämeni on särkynyt puolestasi. Kaunis sielu jatkaa elämää. Olette kaikki ajatuksissani", Spice Girls -yhtyeestä tunnettu Emma Bunton, 46, kirjoittaa.

Hampsonin ja Mannin tarkoituksena oli mennä naimisiin jo vuonna 2020, mutta kaksikon täytyi siirtää häitään koronapandemian vuoksi.

Pr-alalla työskennellyt Hampson toimi myös tanssijana. Hän on esiintynyt niin Harry Stylesin, Spice Girlsin kuin Take Thatin kanssa.

Lue myös: Näyttelijä Philip Baker Hall on kuollut - yli 80 elokuvaroolia ja 200 televisioesiintymistä

Lue myös: Laulaja Kelisin puoliso Mike Mora on menehtynyt vatsasyöpään - puhui sairaudestaan avoimesti

Lue myös: Näyttelijä Ray Liotta on kuollut - tunnettiin eritysesti roolistaan Mafiaveljet-elokuvassa

Lähde: Entertainment Tonight

Kilpailut

Uusimmat