Kuva: AOP

Nyt Kim Kardashian jyrähtää mekkokohusta, kiistää vauriot: 'Se oli päälläni varmaan neljä minuuttia'

22.06.2022 21:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Kim Kardashianin mukaan Marilyn Monroen ikoninen mekko ei vaurioitunut hänen käytössään.

Kim Kardashian, 41, on vastannut Marilyn Monroen mekon käyttämisestä nousseeseen kohuun. Nainen pukeutui Met-gaalassa Monroen ikoniseen mekkoon vuodelta 1962, ja netissä esitettyjen väitteiden mukaan arvokas vaatekappale olisi vahingoittunut käytön seurauksena.

Nyt Kardashian on vastannut kohuun Today-ohjelman haastattelussa. Hänen mukaansa väitteet mekon turmelemisesta eivät pidä paikkaansa. Hän kertoo tehneensä tarkkaa yhteistyötä mekkoa säilyttävän Ripley’s Believe It or Not -museon kanssa.

- Ripley’s ja minä työskentelimme hyvin yhteen. Ihmiset laittoivat mekon päälleni käsineet kädessään, Kardashian sanoo.

(kuva: AOP)

Kardashian kertoo, että mekko laitettiin hänen ylleen vain hetkeä ennen punaiselle matolle astumista.

- Se oli melkoinen prosessi. Tulin punaiselle matolle aamutakissa ja tohveleissa. Laitoin mekon päälleni ennen matolle menoa ja astelin portaat ylös. Se oli päälläni varmaan kolme tai neljä minuuttia, Kardashian kertoo.

Kardashian vaihtoi alkuperäisen mekon siitä tehtyyn jäljennökseen loppujuhlinnan ajaksi.

Nainen lisää kunnioittavansa Marilyn Monroeta ja ymmärtävänsä mekon olevan historiallisesti arvokas vaatekappale. Monroe lauloi mekko yllään syntymäpäiväonnittelulaulun Yhdysvaltain presidentti John F. Kennedylle.

- Met-gaalan teema oli ”amerikkalainen”. Mietin, mikä voisi olla amerikkalaisempaa kuin Marilyn Monroe laulamassa Yhdysvaltain presidentille, Kardashian perustelee.

Jo aiemmin Ripley’s Believe It or Not -museo puolusti Kardashiania ja tiedotti, että mekko ei vahingoittunut millään tavalla Met-gaalakäytössä. Museon mukaan mekko palautui museoon samassa kunnossa missä se sieltä lähtikin. Netissä on kuitenkin esitetty vertailukuvia, joissa näyttää siltä, että mekosta puuttuisi nyt siihen kirjailtuja kristalleja ja että kangas olisi vaurioitunut.

Lue myös: Kim Kardashianin mekkokohu jatkuu - museon mukaan tosi-tv-tähti ei vahingoittanut iltapukua

Lue myös: Kim Kardashian muisti elämänsä tärkeitä isähahmoja isänpäivänä - Kanye West sai lämpimät onnittelut

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat