Kuva: AOP

Kim Kardashianin mekkokohu jatkuu - museon mukaan tosi-tv-tähti ei vahingoittanut iltapukua

18.06.2022 14:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Tosi-tv-tähden Met-gaalassa käyttämästä iltapuvusta levisi kuvia sosiaalisessa mediassa, mutta asun omistava museo kiistää mekon vahingoittumisen.

Uutisotsikoihin nousi jälleen tosi-tv-tähti Kim Kardashianin, 41, Met-gaalassa käyttämä iltapuku. Tosi-tv-tähti pukeutui gaalaan legendaarisen näyttelijän, Marilyn Monroen iltapukuun, jota tämä käytti vuonna 1962.

Aiemmin tällä viikolla iltapuvun uutisoitiin vahingoittuneen gaalan aikana. Kuvat vahingoittuneesta asusta levisivät sosiaalisessa mediassa.

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Mekon omistava Ripley's Believe It Or Not! -museo julkaisi tiedotteen, jossa se kumoaa väitteet asun vahingoittumisesta. Lausunnon mukaan museo antoi iltapuvun Kardashianin käytettäväksi siksi aikaa, kun tämä poseerasi gaalan punaisella matolla yhdessä puolisonsa, koomikko Pete Davidsonin, 28, kanssa. Lyhyen esiintymisen jälkeen Kardashian vaihtoi asunsa alkuperäisestä iltapuvusta tehtyyn jäljennökseen. Museon mukaan iltapuku ei vahingoittunut lyhyen esiintymisen aikana.

- Tavoitteemme on sekä viihdyttää että opettaa vierailijoita ja fanejamme. Kuplivat keskustelut, mitä esimerkiksi Marilyn Monroen asun ympärillä on käyty, tekevät juuri sitä. Sillä ei ole merkitystä, millä puolella keskustelussa on, mekon historiallista merkittävyyttä ei ole kielletty, vaan pikemminkin korostettu. Marilyn Monroen perintö on nyt esitetty täysin uudelle sukupolvelle, lausunnossa todetaan.

Miljoonien eurojen asun on todettu täten säilyneen vahingoittumattomana. Keskustelu Kardashianin asuvalinnasta on kuitenkin käynyt kuumana. Historioitsijoiden sekä asun alkuperäisen suunnittelijan, Bob Mackien, mukaan tosi-tv-tähden ei olisi tullut pukeutua asuun.

(kuva: AOP / Shutterstock)

Lue myös: Turmeliko Kim Kardashian Marilyn Monroen ikonisen mekon Met-gaalassa? Uusi kuva kertoo karua kieltään

Lue myös: Marilyn Monroen iltapuvun suunnitellut Bob Mackie jyrähtää Kim Kardashianin asuvalinnasta

Lue myös: Historioitsija kertoo mielipiteensä Kim Kardashianin pukeutumisesta legendaariseen mekkoon - 'Täysin turhaa'

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat