Kuva: AOP

Turmeliko Kim Kardashian Marilyn Monroen ikonisen mekon Met-gaalassa? Uusi kuva kertoo karua kieltään

15.06.2022 13:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Kardashian pukeutui arvokkaaseen Monroen mekkoon, ja uuden kuvan perusteella mekko kärsi tästä vahinkoja.

Kim Kardashian, 41, herätti huomiota toukokuisessa Met-gaalassa pukeutumalla Marilyn Monroen legendaariseen iltapukuun, jota tämä käytti vuonna 1962 laulaessaan syntymäpäiväonnittelulaulun presidentti John F. Kennedylle. Kardashian sai paljon kritiikkiä siitä, että hän päätti pukeutua historiallisesti merkittävään asuun ja samalla mahdollisesti vaaransi puvun säilymisen priimakunnossa.

Nyt tuore kuva mekosta näyttää, että se on kärsinyt vahinkoja Kardashianin pukeuduttua siihen. Muun muassa The Guardian uutisoi Marilyn Monroe Collection -Instagram-tilillä julkaistusta uudesta kuvasta, jossa näkyy mekon takaosa nykytilassaan. Kuvasta on havaittavissa, että kangas on venynyt ja osa koristekristalleista puuttuu tai roikkuu langan varassa. Päivityksen voit katsoa alta tai tästä linkistä. Kuvakollaasin kolmannessa kuvassa näkyy mekon takaosa ennen Met-gaalaa.

Mekko on esitteillä Ripley’s Believe It or Not -museossa Hollywoodissa. Museosta kerrottiin gaalan yhteydessä, että mekon suojeleminen on ensisijaisen tärkeää ja tästä syystä Kardashian esimerkiksi pukeutui mekosta tehtyyn jäljennökseen punaisen maton tilaisuuden jälkeen.

Kardashian näki paljon vaivaa mahtuakseen Monroen mekkoon, johon ei voitu tehdä minkäänlaisia muutoksia naisen mittojen mukaan. Tosi-tv-tähti ja kauneusmoguli tajusi yli kuukausi ennen gaalaa sovituksessa, ettei mahdu mekkoon. Tästä alkoi äärimmäinen painonpudotusurakka.

- Se oli valtava haaste. Se oli kuin rooli. Olin päättäväinen, että mahdun siihen, Kardashian on sanonut.

Moni on kritisoinut Kardashiania tämän päätöksestä pukeutua Marilyn Monroelle tehtyyn arvokkaaseen vaatteeseen. Yksi kritisoijista on puvun alun perin suunnitellut Bob Mackie. Hänen mielestään Kardashianin pukeutuminen mekkoon oli ”suuri virhe”.

- Mekko tehtiin Marilynille. Se suunniteltiin hänelle. Kenenkään muun ei pitäisi tulla nähdyksi siinä mekossa, Mackie on sanonut.

Mekon suunnitellessaan nuori Mackie työskenteli tunnetun suunnittelijan Jean Louisin alaisuudessa, ja Louis viimeisteli mekon.

Lue myös: Historioitsija kertoo mielipiteensä Kim Kardashianin pukeutumisesta legendaariseen mekkoon - 'Täysin turhaa'

Lue myös: Kim Kardashian ja Pete Davidson lomailevat Tahitilla - Davidson läpäisi "poikaystävätestin"

Lähteet: The Guardian, Entertainment Weekly, Reader's Digest

Kilpailut

Uusimmat