Kuva: AOP

Patrick Schwarzenegger paljasti isästään hauskan faktan: "Eipä hänellä ole siinä juuri muuta"

24.06.2022 12:45 - Riia Frost / riia.frost@bauermedia.fi

Patrick Schwarzenegger puhui muun muassa vanhemmistaan ja näyttelijänurastaan Jimmy Kimmel Live -ohjelmassa.

Näyttelijä Patrick Schwarzenegger, 28, vieraili Jimmy Kimmel Live -ohjelmassa, jonka vierailevana juontajana toimi Sean Hayes, 51. Schwarzeneggerin istuuduttua alas juontaja antoi näyttelijälle puhelimensa ja pyysi häntä lukemaan erään tekstiviestin ääneen. Juontaja oli nimittäin saanut näyttelijän äidiltä Maria Shriveriltä, 66, suloisen tekstiviestin kaksi päivää ennen lähetystä.

-”Kuulin, että juonnat Jimmy Kimmel Live -ohjelmaa, jossa sinulla on vieraana Patrick Schwarzenegger”. Täytyy tähän väliin sanoa, että hän on hyvin huono viestittelemään, Schwarzenegger naurahti lukiessaan äitinsä viestiä.

-”Sinun on paras kutsua häntä kaikkien aikojen parhaimmaksi näyttelijäksi", Schwarzenegger jatkoi nauraen.

Huvittavan tekstiviestin lukemisen jälkeen Hayes muisteli, miten on tuntenut nuoren Schwarzeneggerin siitä asti, kun näyttelijä oli vielä lapsi. Hayes jopa kehui, kuinka Schwarzenegger on kasvanut ja kehittynyt suunnattomasti näyttelijänä.

- Äitini ei pakottanut häntä sanomaan tuota, Schwarzenegger painotti humoristisesti.

Pienten välikehujen jälkeen juontaja siirtyi aiheesta toiseen ja kysyi näyttelijältä, että viestitteleekö hänen äitinsä enemmän kuin hänen legendaarinen isänsä Arnold Schwarzenegger, 74. Näyttelijä vastasi paljastamalla samalla isästään pienen hauskan faktan.

- Isälläni ei ole puhelinta. Hän kieltäytyy viestittelemästä ja sen sijaan puhuu ainoastaan videopuhelun kautta, Schwarzenegger totesi.

- Itse asiassa, isälläni on yhä hänen ensimmäinen puhelimensa, jota hän käyttää autossaan. Se on vähän niin kuin sellainen niin sanottu tiilipuhelin, joka on iso ja se aukeaa keskeltä, Schwarzenegger kuvaili.

Schwarzenegger vitsaili legendaarisesta isästään hieman lisää tämän hauskojen puhelimen käyttötapojen kautta.

- Hänellä on kyseisessä puhelimessaan pikanäppäimet, jotka hän on opetellut ulkoa, mutta eipä hänellä ole siinä juuri muuta. Luulen kyllä, että hänen sormensa ovat liian isot puhelimelle, Schwarzenegger nauroi.  

Schwarzenegger puhui ohjelmassa myös muun muassa roolistaan The Boys -sarjassa. Koko haastattelun voit katsoa alta.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa haastattelun täältä.

Lue myös: Arnold Schwarzenegger vetoaa Vladimir Putiniin videolla - puhuu myös isänsä natsimenneisyydestä

Lue myös: Fanit pettyivät Arnold Schwarzeneggerin ylijumala-kuvaan - "Odotin jotain aivan muuta"

Lähteet: Jimmy Kimmel Live

Kilpailut

Uusimmat