Kuva: AOP / EPA-EFE

Chris Pratt kertoi, minkä elokuvansa hän antaa lastensa nähdä ensimmäisenä: "Perustan sen ikärajasuosituksiin"

30.06.2022 08:15 - Riia Frost / riia.frost@bauermedia.fi

- Se oli itse asiassa ensimmäinen elokuva, jonka annoin poikani nähdä, Pratt tunnusti.

Juttu saattaa sisältää juonipaljastuksia The Terminal List -sarjasta.

Näyttelijä Chris Pratt, 43, on mainostanut viime aikoina paljon tulevaa sarjaansa The Terminal List, joka saapuu Amazon Prime Video -suoratoistopalveluun 1. heinäkuuta. Daily Mail -julkaisussa Prattiltä kysyttiin toimintasarjaan liittyen, että tulevatko myös hänen lapsensa näkemään sen tai kenties näyttelijän aikaisempia elokuvia. Pratt tunnetaan muun muassa Guardians of The Galaxy - ja Jurassic World -elokuvista.

Pratt on naimisissa Katherine Schawrzeggerin kanssa ja heillä on kaksi lasta - yksi vuotias Lyla ja vastasyntynyt Eloise. Lisäksi Prattilla on aikaisemmasta avioliitostaan Anna Farisin kanssa 9-vuotias poika Jack. Pratt vitsailikin, ettei hänellä ole aikomusta näyttää tyttärilleen tulevaa toiminnantäyteistä sarjaansa, ennen kuin he ovat sopivassa iässä.

- Ehkä Lego Movie on ensimmäinen elokuva, jonka tulen näyttämään heille. Se oli itse asiassa ensimmäinen elokuva, jonka annoin poikani nähdä, Pratt tunnusti.

- Perustan sen oikeastaan ikärajasuosituksiin. Voin sanoa, että siihen menee kauan ennen kuin he tulevat näkemään The Terminal List -sarjan, Pratt lisäsi naurahtaen.

Pratt jatkoi vitsiään The Terminal Lististä ujuttamalla myös lastensa enon Patrick Schwarzeneggerin mukaan keskusteluun.

- Menee paljon aikaa ennen kuin hän näkee Patch-enonsa pään räjähtävän, Pratt nauroi.

Pratt ja Schwarznegger näyttelevät molemmat tulevassa The Terminal List -sarjassa. Pratt näyttelee James Reeceä, joka on entinen laivaston erikoisjoukkojen sotilas, joka lähtee selvittämään, miksi hänen tiiminsä joutui väijytyksen kohteeksi.

The Terminal Listin koko trailerin voit katsoa alta.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Patrick Schwarzenegger paljasti isästään hauskan faktan: "Eipä hänellä ole siinä juuri muuta"

Lue myös: Chris Pratt ja Katherine Schwarzenegger saivat toisen lapsen - "Olemme siunattuja ja kiitollisia"

Lähteet: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat