Kuva: AOP

Machine Gun Kelly puhuu itsetuhoisesta aikeestaan, jossa Megan Fox oli myös läsnä: "Päässäni napsahti"

29.06.2022 19:15 - Riia Frost

Machine Gun Kelly toteaa Life in Pink -dokumentissa tajunneensa jälkeenpäin, ettei hänen aikomuksensa ollut oikea ratkaisu ongelmiinsa.

Räppäri Machine Gun Kelly, 32, avautuu elämästään Life in Pink -dokumentissa, joka tuli ensi-iltaan maanantaina 27. kesäkuuta. Machine Gun Kelly puhuu dokumentissaan muun muassa siitä, miten hän eli pimeydessä sen jälkeen, kun hänen isänsä kuoli vuonna 2020.

- Lensin isäni asunnolle siivoamaan hänen tavaroitaan. Samalla kohtasin isäni naapurin, joka kertoi hänestä asioita, joita en olisi halunnut kuulla, Machine Gun Kelly muistelee.

- Se sekoitti pääni, koska en saanut asialle päätöstä. En voinut lähteä huoneestani ja mieleni pimeni entisestään, Machine Gun Kelly lisää.

Machine Gun Kelly seurusteli tuolloinkin näyttelijä Megan Foxin, 36, kanssa. Räppäri muistelee, miten hänen sekava mielentilansa johti pelottavaan itsetuhoiseen aikeeseen, jota räppäri yritti samalla, kun hän puhui kumppaninsa kanssa puhelimessa.

- Megan meni Bulgariaan elokuvan kuvauksiin ja aloin kokea todella hulluja harhaluuloja. Luulin esimerkiksi, että joku tulisi ja tappaisi minut. Siksi nukuin aina haulikko sänkyni vieressä ja yhtenä päivänä päässäni napsahti, Machine Gun Kelly kertoo.

Räppäri oli panikoinut puhelimessa ja ladannut haulikon.

- Latauksen aikana patruuna jäi jumiin. Megan oli puhelimen toisessa päässä täysin hiljaa.

Megan Fox ja Machine Gun Kelly nähtiin pinkeissä asuissaan Life in Pink -dokumentin nimen mukaisesti. (kuva: AOP)

Kyseinen hetki oli käännekohta räppärin elämässä. Machine Gun Kelly toteaa tajunneensa jälkeenpäin, ettei hänen aikomuksensa ollut oikea ratkaisu ongelmiinsa. Machine Gun Kelly kertoo myös, että hänen 12-vuotias tyttärensä Casie ja kumppaninsa Fox osoittivat nopeasti  huolensa räppärin mielenterveydestä.

- He sanoivat minulle: ”Haluamme pystyä katsomaan sinua silmiin. Emme halua puhua sinulle enää verhon läpi, vaan nähdä sinut isänä ja tulevana aviomiesehdokkaana". Totesin siihen, että: ”Minun täytyy lopettaa huumeiden käyttö ja tällä kertaa tosissaan”, Machine Gun Kelly sanoo.

Machine Gun Kelly onkin ollut avoimena muun muassa Interview-julkaisussa siitä, miten hän aloitti joulukuussa 2020 terapiassa käymisen elämän haasteidensa vuoksi. Life in Pink -dokumentissa Machine Gun Kelly kuitenkin painottaa, miten suuri vaikutus Foxilla on ollut hänen elämässään.

- Meganista tuli kuin aurinko minulle. Eli asia, jonka ympärillä pyörin, ja joka tuo minulle eloa ja auttaa minua kasvamaan. Suhteemme on kuin satu, josta ei kerrota koulussa, tai mistä he eivät ikinä opeta. Intohimo välillämme on niin todellisuudesta poikkeava. Tiedän, että olen tuntenut hänet myös muissa elämissä, Machine Gun Kelly kuvailee.

Pariskunta vahvisti parisuhteensa heinäkuussa 2020 ja he menivät lopulta kihloihin viime tammikuussa. Pariskunta on puhunut olevansa toistensa kaksoisliekit, eli että he jakavat saman sielun, ja he solmivat kihlautumisensa juomalla toistensa verta.

Mikäli sinä, läheisesi tai tuttavasi kokee itsetuhoisia ajatuksia, niin löydät apua helposti muun muassa Mieli ry:n ja Mielenterveyden keskusliiton sivuilta tai Valtakunnallisesta kriisipuhelimesta, joka palvelee 24/7: 09 2525 0111.

Machine Gun Kelly kertoo Life in Pink -dokumentissa muun muassa, miten suuri vaikutus Megan Foxilla on ollut hänen elämässään. (kuva: AOP)

Lue myös: Megan Fox nuolaisee kuvassa Machine Gun Kellyn erikoista korvakorua - fanit hämmentyivät

Lue myös: Megan Fox paljasti yksityiskohdan seksielämästään - fanit innostuivat viestistä

Lähteet: People, Kaksoisliekit.com

Kilpailut

Uusimmat