Kuva: AOP

Talulah Riley kuvailee Elon Muskin olevan täydellinen ex-aviomies: "Hän katsoo perääni"

02.07.2022 13:15 - Riia Frost / riia.frost@bauermedia.fi

Talulah Riley ja Elon Musk olivat kahdesti naimisissa vuosina 2013 ja 2016.

Voit kuunnella artikkelin myös alta tai Podplaysta.

Kirjailija ja näyttelijä Talulah Riley, 36, puhui Independent -haastattelussa muun muassa uudesta dystopisesta romaanistaan The Quickening sekä ex-aviomiehestään miljonääri Elon Muskista, 51. Riley ja Musk ovat olleet naimisissa kahdesti vuosina 2013 ja 2016 ja kirjailija myöntääkin, että se saattaa vaikuttaa ulkopuolisille oudolta.

- Syy sille, miksi menimme uudestaan naimisiin, oli kaiketi, koska se vaikutti hassulta olla vain yhdessä, vaikka olimme olleet aikaisemmin aviopari. Kutsuimme kuitenkin toisiamme edelleen aviomieheksi ja vaimoksi, vaikka emme olleet enää virallisesti niitä, joten halusimme mennä naimisiin uudestaan, Riley muistelee.

Riley vielä lisää, että eron jälkeenkin hänellä on edelleen hyvä yhteys Muskiin, ja että hän tuntee syvää rakkautta miljonääriä kohtaan.

- Hän on hyvä ystävä ja hän katsoo perääni. Olemme tällä hetkellä onnellisessa tilanteessa, jossa kohtelemme toisiamme hyvin ja se on todella hienoa. Tunnen äärimmäistä rakkautta häntä kohtaan, Riley sanoo.

Riley muistelee myös, että hän joutui ottamaan tauon urastaan, jotta hän pystyi huolehtimaan Muskin viidestä lapsesta, jotka ovat peräisin miljonäärin aikaisemmasta avioliitosta Justine Muskin kanssa. Riley sanoo, ettei kotiäitinä oleminen ollut aina kovin helppoa.

- Se ei ollut tyypillinen kotiäidin rooli. Tarkoitan, että toki oli raketteja ja autoja, mutta silloin oli todella paljon kaikkea meneillään. Todella moni asia tuntui erittäin stimuloivalta, Riley toteaa.

Riley kuitenkin korostaa, ettei Musk ollut missään nimessä huono aviomies.

- Elon oli upea. Hänellä oli minut kaikkien vaikeuksien aikana. Se ei siis ollut sitä, että olin jumissa Bel Airin kartanossa kuin palkintovaimo, koska se ei olisi ollut ollenkaan kivaa. Olen tietenkin todistanut sellaista muiden naisien osalta, mutta onneksi se ei ollut minun kohtaloni, Riley painottaa.

Nykyään Riley seurustelee näyttelijä Thomas Brodie-Sangsterin, 32, kanssa. Riley tunnetaan muun muassa roolistaan Ylpeys ja ennakkoluulo -elokuvassa.

Thomas Brodie-Sangster ja Talulah Riley. (kuva: AOP)

Lue myös: Elon Muskin tytär vaihtaa sukunimensä - ei halua tulla liitetyksi isäänsä

Lue myös: Elon Muskin uusi naisystävä tähdittää Elvis-elokuvaa - äiti haluaisi nähdä kihlauksen

Lähteet: The News

Kilpailut

Uusimmat