Kuva: AOP

Ozzy ja Sharon Osbourne juhlistivat 40-vuotishääpäivää - rokkari jakoi kuvan hääpäivältä, katso

05.07.2022 18:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Osbournet ovat tunnustaneet rakkauttaan somessa.

Ozzy, 73, ja Sharon Osbourne, 69, ovat juhlistaneet 40-vuotishääpäiväänsä. Pariskunta jakoi virstanpylvästä juhlistavat Instagram-päivitykset maanantaina. Ozzy Osbourne jakoi pariskunnan hääkuvan 40 vuoden takaa.

”40 vuotta sitten tänään! Hyvää vuosipäivää rakkaani”, mies kirjoittaa kuvatekstissä.

Jos upotus ei näy, klikkaa tästä.

Sharon Osbourne on jakanut tuoreemman kuvan pariskunnasta. Kuvatekstissä hän kirjoittaa, että vuosi 2022 on hänelle erityinen.

”On tullut täyteen 40 vuotta avioliittoa rakkaan Ozzyni kanssa. Tapasimme ensimmäisen kerran, kun olin 18. Yli 52 vuotta olemme olleet ystäviä, rakastavaisia, aviomies ja vaimo, isovanhempia ja sielunkumppaneita. Aina toistemme puolella. Rakastan sinua Ozzy”, Sharon kirjoittaa.

Naisen päivityksen näet alta tai tästä linkistä.

Pariskuntaa on koeteltu viime aikoina, kun Ozzy joutui suureen leikkausoperaatioon. Sharon oli miehensä tukena operaation yhteydessä Los Angelesissa. Pariskunta on kertonut, että Ozzyn toipuminen etenee hyvin ja he ovat kiittäneet ihmisiä saamastaan tuesta.

Sharon ja Ozzy Osbourne menivät naimisiin vuonna 1982. Parilla on kolme lasta Aimée, 38, Kelly, 37, ja Jack, 36. Pariskunta erosi hetkeksi aikaa vuonna 2016 sen jälkeen, kun Ozzy oli pettänyt vaimoaan. Ozzy on myöntänyt petollisuutensa ja sanonut olevansa kiitollinen, että avioliitto on siitä huolimatta kestänyt.

Lue myös: Miten Ozzy Osbourne voi merkittävän leikkauksen jälkeen? Vaimo Sharon jakoi liikuttavan viestin

Lue myös: Sharon Osbourne tarvitsi terapiaa tv:n rasismikohun seurauksena - "Ajattelin, että tässäkö on elämäntyöni tulos"

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat