Kuva: AOP

Rihannasta tuli nuorin itse omaisuutensa hankkinut naismiljardööri - mitä tapahtui Kylie Jennerille?

06.07.2022 16:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Pop-tähti on ainoa alle 40-vuotias itse omaisuutensa hankkinut naismiljardööri.

Pop-tähti Rihanna. 34, on noussut Forbesin-listalla nuorimmaksi itse omaisuutensa hankkineeksi naismiljardööriksi noin 1,3 miljardin euron omaisuudellaan. Julkaisu myönsi tittelin kolme vuotta sitten tosi-tv-tähti ja kosmetiikkamoguli Kylie Jennerille, 24, jonka omaisuus on tällä hetkellä arviolta lähes 600 miljoonaa euroa.

Forbesin mukaan Fenty Beaty -kosmetiikkabrändin sekä Savage x Fenty -alusvaatteiden omistaja on myös ensimmäinen barbadosilainen miljardööri sekä tällä hetkellä ainoa alle 40-vuotias nainen, jonka itse hankittu omaisuus on yli miljardi euroa.

Vaikka Jenner ei ole listan kärkisijalla, on hän silti sadan varakkaimman naisen listalla nuorin itse omaisuutensa tienannut henkilö. onkin peräti viidettä vuotta mukana listauksessa. Tällä hetkellä hänen omaisuutensa riittää sijalle 41.

Forbes listasi Jennerin vuonna 2019 nuorimmaksi miljardööriksi, mutta perui tosi-tv-tähden tittelin toukokuussa 2020 arvioituaan uudelleen Jennerin omaisuuden arvon. Varattomaksi tähteä ei kuitenkaan voinut tuolloinkaan kutsua, sillä kaksi vuotta sitten hänen omaisuutensa arvo oli noin 800 miljoonaa euroa.

Lue myös: Miljardöörit listattiin jälleen - kärkisija vaihtui

Lue myös: Kylie Jenner ei olekaan miljardööri, takana hurja tuhlausputki - käytti 100 miljoonaa alle vuodessa

Lue myös: Miljoonia haudan takaa - eniten tienaavat kuolleet julkkikset listattiin

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat