Kuva: AOP

Cardi B:n väitetään joutuneen keikkansa aikana tappeluun faninsa kanssa - räppäri kiistää väitökset

11.07.2022 23:15 - Riia Frost

Twitter-sovelluksessa julkaistu videoklippi on herättänyt keskustelua siitä, yrittikö räppäri Cardi B lyödä jotakuta yleisössä.

Räppäri Cardi B, 29, esiintyi Wireless-festivaaleilla Lontoon Finsbury Parkissa perjantaina 8. heinäkuuta. Festivaalien jälkeen räppäristä huhutaan sosiaalisessa mediassa, että hän olisi joutunut tappeluun faninsa kanssa esityksensä aikana. Kyseisestä tilanteesta on jopa julkaistu videojulkaisu Twitter-sovellukseen.

Kyseisellä videolla nähdään Cardi B turvamiehen olkapäillä aivan yleisön edessä esittämässä kappaleensa Bodak Yellow. Yhtäkkiä eräs henkilö yleisöstä nappaa räppärin mikrofonin tämän kädestä, jonka jälkeen Cardi B yrittää napata työvälineensä takaisin. Cardi B lopulta onnistuu tässä ja jatkaa esitystään. Kappaleen päätyttyä Cardi B nähdään katsovan yleisöä päin, mutta on epäselvää, että yrittääkö räppäri lyödä mikrofonillaan jotakuta vai yrittääkö hän vain päästä pois tilanteesta, jossa monet fanit yrittävät kurottautua häntä kohti.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa julkaisun täältä.

Seuraavana päivänä Cardi B kirjoitti Twitter-julkaisun, jolla hän vaikuttaa viittaavan kyseiseen välikohtaukseen. Cardi B on liittänyt julkaisuunsa videon artisti Miley Cyrusista, jossa laulaja huutaa yleisölle: ”Nämä kusipäät yrittävät tappaa lempiämmänne. Ne yrittävät v*ttu tappaa minut, mutta en antaudu ilman taistelua”. Videoklipin lisäksi Cardi B on lisännyt julkaisuunsa lyhyen ja ytimekkään kirjoituksen.

”Älkää uskoko kaikkea, mitä näette”, Cardi B kirjoittaa.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa julkaisun täältä.

Kaikki fanit eivät olleet kuitenkaan vakuuttuneita Cardi B:n kirjoituksesta. Yksi twiittaaja jopa painosti räppäriä julkaisemaan videon kohutusta tilanteesta, mikäli kyseessä ei tosiaan ollut fyysinen tappelu. Lopulta Cardi B vastasi kyseiselle twiittaajalle kiistämällä väitteet uudessa Twitter-julkaisussaan.

”Se ei ollut tappelu”, Cardi B kirjoittaa.

Cardi B esiintyi Wireless-festivaaleilla myös aviomiehensä räppäri Offsetin kanssa. Lisäksi hän esitti samalla lavalla WAP-hittinsä yhdessä räppäri Megan Thee Stallionin kanssa.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa julkaisun täältä.

(kuva: AOP)

Lue myös: Cardi B jakoi videon uppoavasta jahdista - 'En voi uskoa katselevani tätä'

Lue myös: "Harrastimme seksiä" - Cardi B paljasti yksityiskohtia hittikappaleen tekohetkestä

Lähteet: E! News

Kilpailut

Uusimmat