Kuva: AOP

Selena Gomezin asuntoon yritettiin tunkeutua jälleen - tapahtui viikkoja pelottavan tapauksen jälkeen

12.07.2022 18:15 - Riia Frost

Selena Gomez ei ollut paikalla kumpanakaan kertana, kun hänen Los Angelesin asuntoonsa yritettiin tunkeutua.

Näyttelijä Selena Gomezin, 29, asunnon vartijoita koeteltiin jälleen tähden yli-innokkailla faneilla. Gomezin Los Angelesin asuntoon yritettiin tunkeutua jo toista kertaa sunnuntaina 10 heinäkuuta.

Yli-innokas fani yritti päästä Gomezin asuntoon ja oli hypännyt näyttelijän piha-aitauksen yli. Tekijä ei kuitenkaan päässyt asunnon sisälle, kun vartijat olivat saaneet tekijän kiinni itse teossa ja kutsuivat poliisit paikalle pidättämään tunkeutujan.

Tekijä yritti paeta paikalta, mutta viranomaiset löysivät hänet lopulta naapurustosta. Tekijä oli perustellut tekonsa sillä, että hän olisi vain halunnut nähdä idolinsa. Tekijä ei olisi muutenkaan onnistunut tapaamaan idoliaan, sillä Gomez ei ollut asunnossa tuolloin. Itse asiassa kaksi päivää ennen tunkeutumisyritystä Gomez ilmoitti Instagram-tilillään olevansa Ranskassa mainostamassa kauneudenhoitotuotesarjaansa.

Tämä ei suinkaan ole ensimmäinen kerta, kun Gomezin asuntoon on yritetty tunkeutua. Eräs fani oli sytyttänyt maton palamaan Gomezin saman asunnon ulkopuolella. Useiden lähteiden, kuten Daily Mail -julkaisun, mukaan sama fani olisi kirjoittanut verellä tähden nimen mattoon ennen kuin hän sytytti sen tuleen. Tekijä ei kuitenkaan ehtinyt päästä asunnon sisälle, kun hänet saatiin kiinni ja hänet pidätettiin. Gomez ei ollut tuolloinkaan itse paikalla todistamassa tilannetta.

Gomez ei ole toistaiseksi kommentoinut kyseisiä tunkeutumisyrityksiä millään tavalla. Gomez tunnetaan myös muusikkona muun muassa hiteistään Lose You To Love Me, It Ain’t Me ja Come & Get It. Gomez on jopa vihjaillut TikTok-julkaisussaan, että uutta musiikkia olisi tuloillaan. Kyseisessä videojulkaisussa nähdään Gomez nauhoitusstudiossa mikrofonin äärellä, mutta siinä ei kuitenkaan kuulla otteita uudesta musiikista. Gomezin fanit ovat silti innoissaan artistin paluusta musiikin pariin.

Selena Gomez. (kuva: AOP)

Lue myös: Ariana Granden vainoaja pidätettiin jälleen - murtautui asuntoon tähden syntymäpäivänä

Lue myös: Selena Gomez kiusoittelee faneja TikTokissa - mykällä videolla satoja tuhansia tykkäyksiä

Lähteet: Daily Mail, TMZ

Kilpailut

Uusimmat