Kuva: AOP

Ariana Granden vainoaja pidätettiin jälleen - murtautui asuntoon tähden syntymäpäivänä

29.06.2022 11:15 - Riia Frost / riia.frost@bauermedia.fi

Ariana Grande ei välttynyt vainoajaltaan edes 29-vuotissyntymäpäivänään.

Pop-laulaja Ariana Granden 29-vuotissyntymäpäivä sai pelottavan käänteen, kun tähden vainoaja Aharon Brown murtautui hänen asuntoonsa Montecitossa sunnuntaina 26. kesäkuuta. Grande ei itse ollut asunnossaan murtautumishetkellä, mutta poliisi saapui paikalle pidättämään Brownin, kun varashälytin oli lauennut.

Brown on myös viime vuoden syyskuussa uhannut Granden turvallisuutta, kun hän tunkeutui laulajan asuntoon Hollywood Hillsissä. Tuolloin Brownilla oli mukanaan metsästysveitsi ja hän oli huutanut Granden vartijoille: ”Minä v*ttu tapan teidät ja hänet”. Brown pidätettiin uhkailujensa takia ja hän sai viiden vuoden lähestymiskiellon.

Brown oli rikkonut lähestymiskieltoaan, kun hän oli yrittänyt löytää Granden ja lähteiden mukaan vainoaja oli päässyt liian lähelle laulajaa. Brownin oli tarkoitus luovuttaa itsensä lähestymiskiellon rikkomisen vuoksi viime tiistaina, mutta sen sijaan vainoaja päättikin murtautua Granden asuntoon laulajan syntymäpäivänä.

Brownia syytetään vainoamisesta, sähkölinjojen vaurioittamisesta, murtovarkaudesta, oikeuden määräyksen rikkomisesta ja tunkeutumisesta. Brown on itse kieltänyt syytteet ja on tällä hetkellä edelleen pidätettynä.

Brown ei ole ainoa, joka on saanut lähestymiskiellon Granden vainoamisesta. Myös Fidel Henriquez sai viiden vuoden lähestymiskiellon, kun hänet pidätettiin vainoamisesta. Henriquez oli hiipinyt turvahenkilöiden ohi ja jättänyt Granden oven eteen rakkauskirjeen. Poliisien pidätettyään Henriquezin, vainoaja oli sylkenyt viranomaisten päälle.

Grande ei ole toistaiseksi kommentoinut syntymäpäivänsä tapahtumia. 

(kuva: AOP)

Lue myös: Ariana Grande näyttelee noitaa tulevassa elokuvassa - herkistyi saadessaan tiedon roolista

Lue myös: Pete Davidson mainitsi Kanye Westin ja Ariana Granden viimeisessä Saturday Night Live -esiintymisessään

Lähteet: Daily Mail, TMZ

Kilpailut

Uusimmat